Gadgeturi care pot fi luate in vacanță

0
1957

În curând, intrăm în perioada de vară şi a vacanţelor mult aşteptate. Fie că plecăm la munte sau la mare, fie dacă alegem să vizităm o altă ţară sau dacă pur şi simplu campăm câteva zile pe marginea unui lac, momentele libere şi oamenii din jurul nostru definesc reuşita unui concediu.

Fiecare vacanţă trebuie să fie unică, din care să rămânem cu amintiri de neuitat şi cu gândul că am profitat din plin de ea, distrându-ne sau relaxându-ne. Iar pentru că tehnologia a evoluat într-un ritm alert în ultimii ani, aceasta ne permite să trăim momente unice şi să ne bucurăm de concediu în cu totul alt mod, fără a ne face griji că se descarcă bateria telefonului sau că nu reuşim să surprindem momentele importante. Vă prezentăm o listă cu gadgeturi care pot fi luate în vacanţă, pentru a înlătura grijile specifice concediului.

  1. 1. Acumulator portabil. Acumulatorul portabil este probabil unul dintre cele mai bune invenţii din ultimii ani, care ne ajută să ţinem încărcate dispozitivele electronice pe care le folosim. Chiar dacă vorbim de telefoane, camere foto, tablete sau MP3 Playere, datorită capacităţii mare de stocare a curentului, acumulatorul poate încărca device-urile de până la 10 ori. Acestea dispun de protecţie pentru suprasarcină, neutralizând în totalitate riscul de a arde vreun device. Astfel, vei scăpa de grija bateriilor descărcate, putând să încarci chiar şi două dispozitive deodată.
  2. 2. MP3 Player Watterproof. Dacă îţi plac scufundările sau piscinele, dar în acelaşi timp îţi lipseşte muzica preferată, acest gadget este special făcut pentru tine. Rezistenţa la apă, la până 3 metri adâncime, îţi oferă posibilitatea ca în acelaşi timp să înoţi printre peşti şi să te relaxezi pe muzica artiştilor preferaţi. De asemenea, poţi asculta şi radioul de suflet, deoarece sunt dotate şi cu posibilitatea de receptare a canalelor FM. Capacitatea de stocare diferă de la un model la altul, dar îţi oferă destulă memorie să îţi pui toate piesele preferate.
  3. 3. Boxa portabilă cu Bluetooth. Difuzoarele telefoanelor nu pot reda muzica la intensitatea pe care o dorim de cele mai multe ori sau la o claritate foare bună. I-aţi cu tine în vacanţă boxele portabile şi bucură-te de melodiile artiştilor preferaţi la volum mare, doar conectând prin bluetooth gadgetul la telefonul sau tableta ta.
  4. 4. Brăţara fitness rezistentă la apă. Dacă eşti un împătimit al exerciţiilor fizice şi îţi place să urmăreşti evoluţia ta fizică, ia cu tine în vacanţă braţara fitness rezistentă la apă. Este potrivită dacă vrei să monitorizezi orele de somn şi eforul fizic depus, pentru ca şi în concediu să ai grijă de sănătatea şi trupul tău. Fiind conectat prin bluetooth la diferite deviceuri, brăţara va transfera informaţiile pe telefonul sau tableta ta. Iar pentru că este rezistentă la apă, nu uita să o incluzi şi în activităţile tale acvatice.

Cel mai important lucru însă este că în vacanţă trebuie să te relaxezi şi să descopuri locuri noi. Fă din fiecare clipă o experienţă de neuitat şi foloseşte tehnologia pentru a imortaliza cele mai frumoase momente şi pentru a petrece concediul fără griji.

Alte gadgeturi găsiți pe Gadgetworld.ro, de unde puteți să le achiziționați.

foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here