3 lucruri pe care poți să le faci în Cluj în această perioadă

0
3114

Cluj-Napoca este un oraș care devine din ce în ce mai vizitat de către turiști. Datorită evenimentelor de mare amploare care au loc vara în acest oraș, tot mai mulți turiști români și străini aleg Clujul ca o destinație de vacanță sau city break. Dacă și tu ai luat o astfel de decizie, iată câteva activități pe care poți să le faci în Cluj în această perioadă.

Activități care să te binedispună

Fiecare dintre noi are anumite preferințe și gusturi, de aceea, nu tot ce funcționează pentru unii dintre noi, funcționează pentru ceilalți. Din acest motiv, îți sugerăm să îți alegi în primul rând activitățile care să te binedispună și care să îți facă plăcere. Dacă preferi să vizitezi partea istorică a orașului, fă asta, iar dacă ceea ce te pasionează este viața de noapte, asigură-te că aloci timp și pentru acest aspect. Însă, dacă nu plănuiești să cheltui prea mulți bani sau pur și simplu preferi un loc de cazare mai modest, îți recomandăm să îți faci rezervare din timp la o pensiune 2 stele Cluj.

Zilele orașului

Dacă vizitezi orașul către finalul lunii mai, te vei putea bucura, alături de clujeni, de Zilele Clujului, un eveniment care se întinde pe mai multe  zile și va cuprinde activități precum concerte ale artiștilor români, activități care sunt perfecte pentru orice grupă de vârstă. Tema din acest an este „Orașul se conectează”, așa că va fi interesant de văzut în ce direcție merg evenimentele care vor avea loc în acea perioadă în diverse locații din oraș.

Ieși la aer liber

Dacă vii în Cluj cu gând de relaxare, îți sugerăm să îți rezervi cel puțin câteva ore unor momente de relaxare în parcul central. Pe lângă o plimbare cu barca sau hidrobicicleta pe lacul Chios, poți petrece o zi stând într-un hamac, înconjurat de verdeață și relaxându-te în cel mai plăcut mod posibil. Cu siguranță îți va prinde bine să stai acolo, mai ales dacă printre pasiunile tale se numără și cititul.

În cele din urmă, însă, ceea ce contează cel mai mult este să faci ceea ce îți place și să îți rezervi suficient timp pentru fiecare dintre activitățile pe care le ai planificate în această călătorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here