ReLansare ClujTravel

0
1688

Acum 1104 zile am inceput proiectul numit „ClujTravel” prin care am incercat sa creeam „o platforma” turistica dedicata Clujului, cu misiunea de a ajuta turistii care tranziteaza Clujul si clujenii care vor sa descopere acest oras frumos.

Nu am reusit sa ducem proiectul catre directia in care am vrut si dupa 1 an de viata „ClujTravel” a fost pus pe pauza, dar fara sa renuntam la ideea ca intr-o zi proiectul va renaste.

In luna Iunie am pus bazele si pana la 1 iulie, 3 ani mai tarziu, proiectul „ClujTravel” a primit un nou inceput si o noua viziune. Dorim ca prin ClujTravel.com sa creeam o platformă dedicată clujenilor şi celor care vin să ne viziteze oraşul, dar şi împrejurimile, despre atracţiile turistice din Cluj Napoca şi judeţul Cluj.

Am împărțit site-ul pe diferite categorii, reușind să oferim informaţii complete despre actracţiile naturale, cultura, educaţia, obiectivele turistice, serviciile turistice şi recomandările pentru petrecerea timpului liber în judeţul Cluj. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a găsi informaţii şi poze despre unităţile de cazare din Cluj, pregătite pentru a vă oferi acomodare pe durata şederii voastre în oraş.

Noul site ClujTravel.com vine cu o interfaţă mai prietenoasă, mai bine structurată, cu un design simplu şi cu posibilitatea de a găsi informaţiile căutate mult mai repede. Noua platformă oferă o cale de comunicare mult mai accesibilă şi mai bine structurată pentru cei care caută informaţii despre Cluj Napoca şi judeţul Cluj.

Suntem primul site de travel din Cluj Napoca, dedicat Clujului şi împrejurimii, lansat în 2010. De-a lungul timpului am reuşit să oferim informaţii necesare şi relevante pentru fiecare turist în parte.

Astfel, prin noua platformă şi prin paginile de social media (Facebook & Youtube) vrem să fim cât mai aproape de nevoile voastre şi să vă oferim informaţii bine structurate şi gândite pentru a vă putea organiza timpul cât mai uşor. Veţi găsi recomandări despre traseele turistice pe care le puteţi face, dar şi despre locurile de relaxare şi distracţie din Cluj Napoca.

Aşteptăm părerile şi sugestiile voastre prin secţiunile de comentarii şi pe paginile noastre de Facebook & YouTube & Twitter.

Echipa ClujTravel.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here