Partia Buscat

0
3625

O noua partie in judetul Cluj !

O atractie turistica pentru sezonul de iarna in judetul Cluj este noua partie de langa statiunea Baisoara, Partia de la Buscat care se afla la o altitudine maxima de 1676 m si a fost inaugurata azi, 28.01.2011. O parte din echipa ClujTravel a avut ocazia sa fie printre primii care au schiat aici.

[google-map-v3 width=”90%” height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”46.529816,23.275431{}trasee-turistice.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Despre Partia Buscat

Aceasta se afla in muntele Buscat la circa 3 km de localitatea Muntele Baisorii, pe drumul spre statiunea Baisoara, la stanga dupa „Cabana Armatei”. Drumul se intinde prin padure si iti ofera o priveliste deosebita cu dealurile muntoase din zona. Calitatea drumului este buna, insa este putin dificil daca este inzapezit.

Mai multe informatii despre cum poti ajunge la Partia Buscat gasesti aici.

La Buscat vei găsi 3 pârtii de ski ce însumează 3 km, o pârtie pentru începători, care este și cea mai lungă (din câte am observat) și două pentru avansați, chiar frumoase în comparație cu alte pârtii dificile din Transilvania. Pârtiile se întâlnesc la baza superioară și inferioară a telescaunului (pentru 2 persoane).

Deoarece este nou deschisă în zonă nu este momentan restaurant, decât dacă se coboară în stațiunea Băișoara. Lângă parcare se găsește o terasă unde se poate servi vin fiert sau mici pe lângă alte produse.

Mai multe informații despre pârtie găsiți pe site-ul oficial: www.Buscat.ro , iar părerile celor care au fost (printre care și ale noastre) le puteți găsi pe contul de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here