Colours of Cluj

0
1956

În perioada 1-4 august 2013, Cluj Napoca este gazda Festivalului ”Colours of Cluj”, dedicat şi realizat cu implicarea clujenilor. Pe parcursul a 4 zile în Cluj Napoca se vor desfășura peste 30 de evenimente culturale diferite de teatru, muzică, dans, arte vizuale și alte tipuri de expresie asrtistică, susținute în preponderență de artiști clujeni.

Evenimentele culturale vor avea loc atât în spații cunoscute sau neconvenționale, cât și în aer liber. În Piața Unirii și pe strada Eroilor vor avea loc evenimente de dans și teatru stradal, interactive building mapping, spectacole cu foc, concerte, bătaie cu culori și terase. În Parcul Central spectatorii vor putea participa la ateliere și workshop-uri, activități sportive, jonglerii, iar în foișor va fi o scenă deschisă pentru cântăreți amatori. În cele patru zile, în Piața Muzeului vor fi seri tematice (seară evreiască, nemțească, maghiară și română), unde vor fi demonstrații de gătit în aer liber și concerte. Grădina Botanică va fi gazda unor proiecții de film, recitaluri de muzică clasică vocală și instrumentală, recital de poezie și a unui spectacol de umbre. De asemena, în Grădina Botanică vor fi organizate tururi ghidate pentru o cunoaștere mai bună a speciilor de plante ale grădinii.

Concursul de Treasure Hunt organizat va străbate locurile necunoscute ale Clujului, cum ar fi blocul cu un singur balcon, ceasul din Mihai Viteazu, casa cu horn răsucit sau castelul Remenzik din Grigorescu.

Festivalul Colors of Cluj este organizat de Asociația Film și Cultură Urbană, cu sprijinul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here