Vila Vanda din Cluj-Napoca

0
1907

Nu este foarte ușor să găsești într-un oraș de mărimea Clujului o unitate de cazare care să-ți ofere liniștea de care ai nevoie, spațiu verde la îndemână și totodată confortul de a te afla la mică distanță de obiectivele turistice și zonele interesante ale orașului.

Atunci când vii în Cluj, indiferent că te afli aici în concediu sau în scop de afaceri, este foarte important să îți rezervi câteva minute pentru vizitarea atracțiilor din capitala Ardealului, dar și pentru relaxare.

Vila Vanda îți poate oferi toate aceste lucruri atât prin localizare, cât și prin serviciile de 3 stele și dotările pe care ți le pune la dispoziție.

Ce oferă

Camerele proiectate special pentru confortul clienților sunt dotate cu tot ceea ce ai avea nevoie pentru o ședere cât mai plăcută. La Vila Vanda prețurile includ taxa hotelieră și oaspeții beneficiază de televizor în camere, internet, cafea de dimineață, presa zilnică, deșteptare la ora fixă și multe altele. Contra cost (10 lei/persoană) se poate obține și un mic-dejun continental delicios.

Unde se află

Vila Vanda se află în cartierul Gheorgheni, pe strada Mihai Veliciu, nr 59, în una dintre cele mai relaxante și verzi zone ale orașului. Dacă relaxare și liniște este ceea ce cauți, aici le vei găsi cu siguranță. Totodată, unitatea de cazare se află în proximitatea mijloacelor de transport în comun și a complexelor comerciale, dintre care amintim Iulius Mall.

Obiective turistice

La distanță pietonală de Vila Vanda poți descoperi unele dintre cele mai importante atracții turistice ale orașului: Piața Avram Iancu, Catedrala Ortodoxă, Teatrul și Opera Română, Bulevardul Eroilor, Piața Unirii, Catedrala Catolică, Grădina Botanică ”Alexandru Borza” etc. Tot ce trebuie să faci este să ieși la o plimbare.

Cum ajungi

Fiind situată în zona centrală a Clujului, Vila Vanda poate fi ușor accesată din orice punct al orașului cu ajutorul taxiurilor sau a mijloacelor de transport în comun. Strada Mihai Veliciu este paralelă cu Bulevardul Nicolae Titulescu, care începe din Piața Cipariu, fiind astfel ușor accesibilă și turiștilor cu mașina proprie.

Vezi mai multe informații despre tarifele și datele de contact Vila Vanda Cluj-Napoca.

Sursă foto: cazareclujnapoca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here