Vila Rao, cazare de 4 stele în zona centrală a Clujului

0
1674

Vila Rao este o unitate de cazare de 4 stele care te așteaptă cu condiții și servicii excelente în zona centrală a orașului Cluj-Napoca. Dacă te afli în căutarea unei cazări liniștite, într-o zonă calmă a orașului, dar totodată în apropierea celor mai importante puncte turistice ale acestuia, Vila Rao este cu siguranță o opțiune de luat în calcul.

Raportul calitate-preț este unul deosebit de atrăgător, după cum vei constata în rândurile de mai jos. Fiecare cameră din această unitate de cazare a fost special proiectată pentru a asigura confortul oaspeților, având mobilier nou, design interesant și mult spațiu la îndemână.

Ce oferă

Vila beneficiază de 8 camere duble și un apartament, dotate cu baie proprie, televizor, internet wireless, minibar, telefon, sistem de încălzire centrală, aer condiționat, seif pentru valori, servicii de trezire, balcon și multe altele.

Printre serviciile de care vei beneficia se află micul dejun inclus în tariful de cazare, parcare proprie, restaurant și pizzerie în incintă etc.

Unde se află

Vila Rao se află în Cartierul Mărăști, pe Strada Progresului nr 30, la circa 5 minute cu mașina de benzinării, mall, aeroport și centrul istoric al orașului. Foarte aproape se mai află și Piața Mărăști, una dintre cele mai active zone ale Clujului, unde poți găsi ușor mijloace de transport pentru aproape orice punct al orașului.

Obiective turistice

În apropiere se află unele dintre cele mai importante obiective turistice ale Clujului, printre care amintim Catedrala Ortodoxă, Iulius Mall, Piața Avram Iancu, Teatrul și Opera Națională, Piața Unirii, centrul istoric și Catedrala Catolică.

De asemenea, dispui în imediata vecinătate de două benzinării, de un supermarket Profi și de mai multe magazine pentru cumpărături.

Cum ajungi

Fiind situată între aeroport și gară, la Vila Rao poți ajunge atât cu mijloacele de transport în comun cât și cu taxiul foarte rapid, indiferent de modul în care ajungi în oraș. Strada Progresului se intersectează cu Calea Dorobanților, una dintre cele mai importante artere din Cluj-Napoca, oferind acces facil și turiștilor care ajung cu mașina personală.

Pentru mai multe informații, vezi prețurile și datele de contact Vila Rao Cluj-Napoca.

Sursă foto: cazareclujnapoca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here