Hotel Lucy Star, lângă autogară

0
2517

Ca turist, întotdeauna trebuie să te asiguri că unitatea de cazare pe care o urmărești îți îndeplinește toate cerințele. Poate că nu vei găsi mereu hotelul sau pensiunea ideală, dar este foarte important să judeci alegerea unității de cazare în care îți vei petrece concediul sau vacanța în Cluj în funcție de câțiva factori: preț, condiții, servicii și localizare.

Lucy Star este unul dintre hotelurile clujene care te așteaptă cu brațele deschise indiferent de scopul vizitei în orașul de pe Someș. Fie că te afli în concediu, fie că ești într-o călătorie de afaceri, Lucy Star îți stă la dispoziție cu servicii și condiții de 2 stele, la prețuri mai mult decât avantajoase. În plus, hotelul beneficiază de o excelentă poziționare, fiind în imediata apropiere a autogărilor Fany și Beta.

Ce oferă

Dotările și serviciile gratuite pe care le oferă această unitate de cazare includ sistemul unic de încălzire prin pereți, aer condiționat, sistem securizat de intrare în cameră cu cartele magnetice, internet wireless, cablu, plasmă TV, detectoare de fum și prevenire a incendiilor, parcare păzită, cameră de bagaje, seif pentru păstrarea valorilor, apel de trezire în cameră și multe altele.

Dintre cele cu plată menționăm telefonie cu linie internațională, fax, xerox sau serviciu de spălat și călcat haine.

Unde se află

Hotelul Lucy Star se află pe strada Giordano Bruno, nr. 25-27, în imediata proximitate a autogărilor Beta și Fany, dar și a gării Cluj-Napoca.

Obiective turistice

Cel mai apropiat obiectiv turistic este Parcul Etnografic ”Romulus Vuia” și Piața Mihai Viteazul. Centrul Clujului se află la circa 10 minute de mers cu mijloacele de transport în comun și circa 5 minute cu mașina personală sau taxiul.

Cum ajungi

Dacă ajungi cu trenul sau autobuzul în Cluj, poți lua un taxi până la hotel, călătoria durând mai puțin de 5 minute.

Vezi mai multe informații despre prețuri și date de contact Lucy Star Cluj-Napoca.

Sursă foto: cazareclujnapoca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here