Pensiunea Elias, din cartierul Mărăști

0
3244

Cartierul Mărăști este unul dintre cele mai importante zone ale Clujului. Importanța sa se traduce atât prin poziționarea apropiată de centrul orașului, cât și prin rolul economic pe care îl are. Aici vei descoperi foarte multe magazine, farmacii, piețe, bănci, parcuri, stații ale mijloacelor de transport în comun, spitale, benzinării, cinematografe etc, de care cu siguranță vei avea nevoie pe parcursul șederii tale.

Piața Mărăști, Kaufland, Profi, Lidl, OMV sunt doar câteva exemple. În plus, accesul în centrul orașului se face foarte ușor, indiferent că folosești autobuzele, taxiurile, mașina personală sau preferi să mergi pe jos. Este una dintre cele mai căutate zone din Cluj, atât de turiști cât și de studenții universităților.

Pensiunea Elias este una dintre unitățile de cazare ce beneficiază de localizarea în acest cartier activ al Clujului.

Ce oferă

O zonă liniștită, unde te poți detașa puțin de aglomerația și zgomotul orașului. Mediul ambiant al pensiunii, ospitalitatea angajaților și confortul pe care îl oferă te vor face să te îndrăgostești rapid de ea. Ca dotări, pensiunea dispune de terasă de vară, bar de incintă, recepție cu salon de așteptare, parcare gratuită și păzită în incintă, tv, internet gratuit, baie, încălzire centrală etc.

Serviciile oferite includ micul dejun opțional, trezire la oră fixă, uscător de păr, set pentru curățat pantofii, servicii de spălare, călcare haine, posibilitatea plății cu cardul etc.

Unde se află

Pensiunea Elias este situată pe strada Mărășești nr 21, la 20 de metri de intersecția acesteia cu strada Paris.

Obiective turistice

Evident, cu centrul orașului aflat în imediata apropiere, cei mai mulți turiști își concentrează atenția către acesta. Mergând din Mărăști spre centru vei descoperi prima dată Piața Avram Iancu, unde poți admira Catedrala Ortodoxă, Statuia lui Avram Iancu, Teatrul și Opera Națională. Urmează Bulevardul Eroilor și te vei afla în Piața Unirii, unde cel mai important obiectiv turistic este Catedrala Catolică.

Cum ajungi

Strada Mărășești se află aproape de artera principală a orașului, Bulevardul 21 Decembrie, dar și de strada București, cea mai mare stradă din cartierul Mărăști. Acest lucru facilitează accesul deosebit de rapid la pensiune.

Pentru mai multe informații, vezi și detalii despre tarifele și datele de contact Pensiunea Elias, Cluj-Napoca.

Sursă foto: cazareclujnapoca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here