Unde te cazezi pe Calea Dorobanților

0
1951

Este un lucru normal ca atunci când te afli în căutarea unității de cazare ideale să cauți în primul rând opțiuni în zona centrală a orașelor. Zona centrală a Clujului este vastă, motiv pentru care cu siguranță vei descoperi unitatea de cazare preferată, în zona care îți convine și la prețuri mai mult decât avantajoase.

Astăzi analizăm opțiunile de cazare pe Calea Dorobanților, Cluj-Napoca, una dintre principalele artere ale acestui oraș. Calea Dorobanților poate fi folosită ca principală metodă de a traversa Clujul dinspre Oradea spre Dej, având sens unic în acea direcție.

Mai mult decât atât, Calea Dorobanților oferă acces rapid către multiple zone de interes din oraș, printre care se numără Piața Ștefan cel Mare, Piața Cipariu, Piața Mărăști, Iulius Mall, Bulevardul 21 Decembrie sau Facultatea de Științe Politice, Administrative și Comunicare din cadrul UBB.

Principalele unități de cazare pe care le poți găsi pe Calea Dorobanților sunt Pensiunea Dorobanților și Hotelul Alexis.

Pensiunea Dorobanților este o unitate de cazare de 2 stele, aflată pe Calea Dorobanților la numărul 26. Aici poți găsi cazare începând de la 80 de lei. Vezi mai multe detalii aici.

Hotelul Alexis este o unitate de cazare de 3 stele, aflat tot pe Calea Dorobanților la nr 26. Hotelul oferă cazare la prețuri care încep de la 180 de lei pe noapte. În acest preț vei beneficia de un confort sporit și diverse servicii menite să îți ofere o ședere minunată. Vezi mai multe detalii aici.

Citește întregul articol pe CazareClujNapoca.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here