Parapark, noul joc de evadare din Cluj-Napoca

0
1972

Recent, în Cluj-Napoca, a apărut o nouă locație care îmbină utilul cu plăcutul. Este vorba despre Parapark, un loc unde intră cine vrea, dar iese cine poate.

Dacă aveți chef de puțină distracție mai neobișnuită, atunci acesta este locul potrivit pentru voi. În cazul în care doriți să participați la acest joc aveți nevoie de un grup format din două până la șase persoane.

Parapark promite o experiență extrem de interesantă, iar pentru a desluși misterele care sunt la tot pasul trebuie să cooperați cu celelalte persoane din grupul vostru deoarece numai așa veți putea evada.

După cum se poate vedea, este o bun prilej pentru a întări spiritul de echipă, astfel că multe companii apelează la experiențe de acest gen pentru a spori gradul de coeziune a echipei, însă și prietenii se pot distra pe cinste în acest loc.

Avem la dispoziție o oră pentru a evada. După ce primim ultimele instrucțiuni de la organizatori vom intra în Pasajul Nr. 9, locul în care începe aventura noastră.

Ne aflăm pentru început într-un fel de hol care este mobilat cu o scară metalică folosită în construcții. După ce reușim să deschidem o ușa, intrăm într-o nouă încăpere în care se găsesc diferite lucruri fără mare semnificație la început. Un scaun, un monitor pe care este afișat timpul rămas, o oglindă, un birou și un dulap prins de perete ar trebui să ne ofere soluțiile necesare pentru a putea avansa. Ajungem și la momentul când lumina se stinge și auzim în surdină o misterioasă voce care vorbește într-o limbă necunoscută.

Cea de-a treia cameră este cea mai spectaculoasă și are puzzle-urile cele mai complexe. Pentru a reuși evadarea trebuie să fim foarte atenți la aproape toate lucrurile de aici pentru că de acest fapt depinde reușita noastră. Ce putem face oare cu o păpușă, un monitor, câteva dulapuri, un televizor, o pălărie și o bucată de lemn? După experiența noastră de la Parapark putem spune numai că se pot face mult prea multe cu aceste obiecte, rămâne să încercați acest lucru pe pielea voastră.

Nu există o ordine fixă de rezolvare a puzzle-urilor, așadar fiecare echipă poate proceda așa cum își dorește, important este rezultatul.

Locația este în permanență sub supraveghere video și organizatorii vă vor ajuta cu mici indicii dacă nu vă dați seama de anumite aspecte.

Prețul pentru o astfel de experiență este de 120 lei de echipă, însă trebuie reținut faptul că studenții beneficiază de reducere, astfel că vor plăti numai 90 lei. Există și diferite alte promoții și vouchere de care puteți profita accesând site-ul Parapark.

Locația este situată foarte aproape de inima orașului, pe Bulevardul Eroilor Nr.12. Pentru a ajunge aici putem traversa Piața Unirii, iar mai apoi ne continuăm plimbarea pe strada unde se află de fapt Parapark. De asemenea, dacă mergem dinspre Casa de Cultură a Studenților, de-a lungul străzii Napoca, vom ajunge imediat la Pasajul Nr. 9.

Iubitorii de senzații noi și interesante nu ar trebui să rateze șansa unei noi experiențe incitante, iar aici este locul unde pot avea parte de așa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here