Pensiunea Viena, lângă Iulius Mall

0
3254

Deoarece localizarea este extrem de importantă pentru un turist atunci când vine vorba despre alegerea unei unități de cazare, astăzi vă prezentăm Pensiunea Viena, care se află în apropiere de Iulius Mall, în cartierul Gheorgheni.

Desigur că Iulius Mall în sine nu reprezintă un obiectiv turistic foarte interesant, dar este deosebit de important prin prisma faptului că de acolo poți cumpăra tot ceea ce ai nevoie într-un timp foarte scurt și poți petrece timpul alături de cei dragi în mod plăcut.

Iată mai jos câteva detalii despre Pensiunea Viena, care cu siguranță îți vor fi de folos:

Ce oferă

Unitatea de cazare este una dintre cele mai noi din Cluj, punând la dispoziția clienților condiții și servicii de cea mai înaltă calitate, la prețuri foarte avantajoase. Pensiunea Viena dispune așadar de 5 camere duble, de terase, grădină, locuri de parcare în curte, posibilitatea servirii micului dejun, recepție non-stop etc.

În fiecare cameră vei descoperi tot ceea ce ai nevoie pentru o ședere cât mai plăcută: baie proprie cu vană, respectiv duș cu hidromasaj, televizor, internet wireless, măsuță cu scaune, uscător de păr etc.

Unde se află

Pensiunea Viena este situată pe strada Octavian Fodor, nr 2, în cartierul Gheorgheni.

Puncte de interes

Iulius Mall se află în imediata apropiere a pensiunii, dar aceasta oferă clienților acces rapid și în alte zone de interes ale orașului, cu ajutorul mașinii personale, a transportului public sau a taxiurilor. Poți așadar să ajungi repede în Piața Mărăști, unul dintre punctele fierbinți ale Clujului, în Piața Cipariu, la Catedrala Ortodoxă din Piața Avram Iancu sau la Grădina Botanică ”Alexandru Borza”.

Parcurile sunt la distanță de 5-10 minute de mers pe jos, astfel încât poți profita foarte repede de locurile de relaxare sau de cele potrivite pentru diverse sporturi.

Cum ajungi

Dacă intri în oraș cu mașina personală dinspre Dej, trebuie să faci stânga la pasarela de lângă benzinăria Mol, intrând pe strada Teodor Mihali. Continui pe această stradă până când treci de Iulius Mall și ajungi la prima intersecție, unde faci stânga și apoi dreapta.

Cu tehnologia de care dispunem în prezent, cu siguranță ai acces la o hartă digitală care să-ți arate direcția potrivită.

Pentru mai multe informații vezi detalii despre tarife și oferte Pensiunea Viena, Cluj-Napoca.

Sursă foto: cazareclujnapoca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here