Unde ne vom petrece concediul în această vară ?

0
1633

Deja ne întrebăm sau ne gândim unde ne vom petrece concediul în această vară, mai ales dacă ne uităm ce timp frumos este afară, in plină lună februarie. Aveam atâtea locuri frumoase în România, încât de multe ori căutăm pe internet sau cerem păreri multiple pentru a ne plănui din timp vacanţa mult aşteptată. Clujul pe perioada verii, după cum ştim majoritatea, este destul de pustiu. Studenţii pleacă acasă, iar o mare parte dintre clujeni pleacă în concediu.

Pentru cei care rămân în Cluj şi în perioada fierbinte există numeroase variante de petrecerea timpului liber. În primul rând, în Cluj Napoca sunt destule obiective turistice care merită vizitate. De exemplu, Turul Bisericilor, Turul Grădinilor sau Clujul Baroc se pot face câte una pe zi. De asemenea, se pot vizita muzeele Clujului, monumentele şi clădirile istorice, dar şi statuile şi bisericile din oraş.

În judeţul Cluj se găsesc câteva locuri unde se pot petrece câteva zile de linişte, în mijlocul naturii, la aer curat. Puteţi vizita Laguna Albastră, Stufărişul de la Sic, Cheile Turzii, Salina Turda sau să faceţi un tur al lacurilor de acumulare. Lacul Tarniţa, la “Coada Lacului”, este perfect pentru o baie în zilele toride, iar malul lacurilor sau pădurile sunt locuri potrivite pentru campare. Pentru cei care iubesc pescuitul se găsesc zone unde se poate practica acest sport.

Dacă, totuşi, vă hotărâţi să petreceţi concediul în afara Clujului, o opţiune foarte bună ar fi litoralul românesc. Puteţi alege staţiunea Mamaia, unde veţi găsi plaje private, cluburi în aer liber foarte cunoscute şi locuri de distracţie numeroase, staţiunea Eforie Nord sau Eforie Sud, unde veţi găsi linişte sau staţiunea Costineşti, unde distracţia este garantată până la răsăritul soarelui. Dacă vă hotărâţi să mergeţi în Costineşti, intraţi pe site-ul www.cazarecostinesti.mobi, unde sunt prezente unităţi de cazare din staţiune şi puteţi să căutaţi cel care să vă răspundă cerinţelor şi nevoilor voastre.

Vacanţa, oricât de scurtă ar fi, este potrivită pentru relaxare sau distracţie. Fiecare putem să alegem locul preferat sau să descoperim un loc nou în concediul din acest an. Contează doar să rămânem cu amintiri frumoase alături de cei dragi şi prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here