Polus Center – Cluj Napoca

0
3683

Polus Center este un centru comercial de mărime cosiderabilă, construit pe un singur nivel și deschis în

12 Octombrie 2007.

În Polus Center veți găsi, pe lângă magazinele care comercializează binecunoscute branduri de haine, încălțăminte,accesorii, cosmetice și parfumuri și un hypermarket, pet-shop, cinema, farmacie, loc de joacă pentru copii, teren sintetic de fotbal, poșta, agenții bancare, spațiu amenajat pentru circuit karting și o parcare imensă în care se desfășoară diverse concerte sau evenimente.

Pentru a afla informații despre filmele care rulează la acest moment în Multiplex-ul Odeon din Polus intra pe link-urile de mai jos:

– Site-ul Oficial Polus Center

– CineMarx.ro

Orarul zilnic al Polus Center

Luni – Duminică între orele 10:00-22:00

Localizare Polus Center – Cluj

Centrul comercial este situat la ieșirea din Cluj Napoca spre Oradea, pe Str. Avram Iancu la nr. 492 – 500 pe partea stângă, la intrarea în localitatea Florești.

Momentan Polus Center este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din Transilvania, având o suprafață utilă de peste 60.000 mp.

[google-map-v3 width=”90%” height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”ro” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”46.752491,23.530995{}shopping.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here