Iulius Mall Cluj Napoca

0
1958

„Cel de-al treilea mall din rețeaua naționala Iulius a fost inaugurat în noiembrie 2007, după o investiție totală de 80 milioane euro. Pentru că transilvanenii apreciază orginalitatea, Iulius Mall Cluj a fost conceput ca un centru comercial cu o sinergie inedită, în care distracția și diningul se îmbină cu shoppingul de calitate pe o suprafață generoasă, de 147.000 mp.

Mallul de la Cluj cuprinde 210 magazine, restaurante, hipermarketul Auchan, cafeneaua Starbucks, cinematograful multiplex Cinema City cu 10 săli, food court cu 15 fast food-uri, patinoar în aer liber sezonier, o parcare subterană și una terană cu un total de 2.500 de locuri.

Grandoarea arhitecturală, designul deosebit, calitatea brandurilor și traficul anual de peste 13 milioane de vizitatori recomandă Iulius Mall Cluj ca fiind o destinație de top.

La toate acestea se adaugă și componenta de business, reprezentată de clădirea de birouri clasa A „Iulius Business Center”. Poziționată pe terasa mallului, cladirea de birouri a fost inaugurată în luna ianuarie 2008, fiind inchiriată integral de companii prestigioase.”

În incintă se găsește și complexul cinematografic Cinema City

Aici veți găsi 10 săli de cinema cu o capacitate totală de 1.750 de locuri și 10 noi filme dintre care să poți alege. Prețurile biletelor se vor schimba în funcție de film, ora de vizionare și de zi – între 11 și 20 lei.

Orarul zilnic al Iulius Mall

Luni – Duminică între orele 10:00 – 22:00

Află mai multe pe site-ul oficial Iulius Mall

Localizare Iulius Mall

[google-map-v3 width=”90%” height=”250″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”ro” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”46.771945,23.625217{}shopping.png” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Centrul comercial Iulius Mall este situat lângă lacul din Gheorgheni, zona Între Lacuri pe Str. Alexandru Vaida Voievod, la nr. 53-55.

Pe lângă impunătoarea clădire ce este o adevarată atracție a Clujului, în zonă se află și:

  • Lacul din Gheorgheni
  • Facultatea FSEGA
  • Pădurea Kartodrom
  • Multe spații verzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here