Pensiunea Zbor, în apropierea aeroportului

0
2495

Evident, una dintre cele mai des folosite metode de a ajunge în capitala Transilvaniei este folosirea avioanelor care aterizează pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca. Turiștii care folosesc acest mijloc de transport sunt așadar dornici să găsească o unitate de cazare în apropierea aeroportului, pentru a nu fi nevoiți să se lupte cu traficul orașului nici la sosire, nici la plecare.

Pensiunea Zbor este una dintre unitățile de cazare care oferă această posibilitate, ea aflându-se în proximitatea aeroportului.

Ce oferă

Pensiunea Zbor este una dintre cele mai moderne unități de cazare din Cluj, iar serviciile și dotările sale de 3 stele sunt întotdeauna foarte apreciate de turiști. Aici te poți caza în apartamente, camere duble sau triple, proiectate cu scopul de a asigura confortul sporit al clienților. Camerele sunt dotate cu mobilă modernă, baie proprie, balcon, televizor, internet, încălzire centrală etc.

Serviciile includ micul dejun la cerere, loc de parcare, transport la cerere pentru aeroport, gară, autogară, sală de mese, parcare pe o perioadă îndelungată (10 lei//24 h) etc.

Unde se află

Pensiunea Zbor este situată pe Strada Tractoriștilor nr 2, aproape de ieșirea din oraș spre Dej și la 5 minute distanță de Aeroportul Internațional.

Puncte de interes

Punctele de interes sunt foarte aproape de pensiune, de unde turiștii pot ajunge în centrul orașului în aproximativ 10 minute. Foarte aproape se află și complexurile comerciale Selgros, Iulius Mall și Lidl, cartierul Mărăști și cartierul Gheorgheni.

În zona centrală vei descoperi Piața Avram Iancu, Catedrala Ortodoxă, Teatrul și Opera Națională, Statuia lui Avram Iancu, Bulevardul Eroilor, Piața Unirii, Catedrala Ortodoxă etc.

Cum ajungi

Strada Tractoriștilor se intersectează cu strada Traian Vuia, care face legătura între ieșirea spre Dej, aeroport și centrul orașului, făcând parte din artera principală a orașului. Accesul se face foarte ușor din orice punct al Clujului, indiferent de mijlocul de transport folosit.

Pentru mai multe informații, vezi detalii despre tarifele și datele de contact Pensiunea Zbor Cluj-Napoca.

Sursă foto: cazareclujnapoca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here