Pensiunea Selin, la intrarea dinspre Zalău

0
3333

Unitățile de cazare localizate în punctele de intrare și ieșire din oraș sunt foarte des căutate de turiști. Localizarea lor permite accesul rapid în oraș, oferind în același timp liniștea și pacea care nu sunt ușor de găsit în mijlocul Clujului.

Pensiunea Selin este una dintre aceste unități de cazare, aflându-se la intrarea în oraș dinspre Zalău, în apropierea uneia dintre cele mai frecventate artere ale orașului.

Ce oferă

Pensiunea Selin te așteaptă într-un mediu ospitalier și foarte primitor, oferindu-ți diverse servicii și dotări care țintesc spre crearea unei șederi cât mai plăcute, indiferent de timpul pe care îl vei petrece în Cluj-Napoca.

Vei găsi aici 10 camere single, duble și triple, în funcție de nevoile proprii. Acestea sunt proiectate la cele mai înalte standarde și dotate cu baie proprie, cablu tv, internet, încălzire centrală etc.

Printre serviciile care merită menționate sunt parcarea supravegheată, sala de conferințe pusă la dispoziția clienților, restaurant, spălătorie auto, internet, cablu tv, room service etc.

Unde se află

Pensiunea Selin este situată pe strada Corneliu Coposu nr 172, la intrarea în oraș dinspre Zalău. Locația este foarte ușor accesibilă și de la intrarea dinspre Oradea, precum și de la cea dinspre Dej. Se află foarte aproape și de gară, dar și de autogările Beta și Fany.

Puncte de interes

În apropierea pensiunii se află mai multe puncte de interes ale orașului, iar centrul Clujului nu e mai departe de 10 minute. Parcul Etnografic ”Romulus Vuia”, Stadionul CFR, Cluj Arena, Supermarketul Cora și complexul comercial Polus Center Cluj sunt doar câteva dintre punctele care pot fi foarte ușor atinse, plecând de la pensiune.

Cum ajungi

Strada Corneliu Coposu se află în prelungirea străzii Calea Baciului, care iese din oraș spre Zalău. Din acest motiv accesul turiștilor care vin dinspre Zalău este foarte facil. Dacă intri dinspre Oradea sau Dej, cel mai important punct de reper pe care îl poți lua este gara, de unde mai ai 5 minute până la pensiune.

Vezi și informații despre tarifele și datele de contact Pensiunea Selin Cluj-Napoca.

Sursă foto: cazareclujnapoca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here