Pensiunea Mercur, la 5 minute de Iulius Mall

0
2709

Un criteriu extrem de important în alegerea unei unități de cazare – pe lângă prețul acesteia – este localizarea. Depinzând de oraș, există diverse zone de interes, preferate de turiști datorită apropierii de diverse lucruri importante: complexe comerciale, parcuri, obiective turistice, instituții, spitale etc.

Clujul nu este un oraș unde să găsești o unitate de cazare în apropiere de absolut toate zonele de interes, datorită faptului că obiectivele turistice sunt foarte numeroase și răspândite pe întreaga suprafață a orașului. Tocmai de aceea, este nevoie să te hotărăști în ce cartier vrei să stai pe perioada șederii tale aici și ce anume ai vrea să vizitezi.

Pensiunea Mercur din Cluj-Napoca este una dintre unitățile de cazare care oferă o localizare excelentă, cu acces facil pentru turiști la mai multe puncte de interes din Cluj-Napoca. Iată mai jos câteva detalii despre aceasta.

Ce oferă

Pensiunea te așteaptă într-un cadru foarte confortabil și primitor, cu 7 camere duble și o cameră triplă, dar care pot fi folosite și în regim single. Camerele sunt dotate cu minibar, aer condiționat, internet, TV etc.

Pensiunea dispune și de trei săli ale restaurantului pe care le poate pune la dispoziția clienților pentru diverse evenimente: Sala Mercur (200 locuri), Salon Lotus (170 locuri), Sala Magica (300 locuri).

Unde se află

Pensiunea este localizată în cartierul Gheorgheni, una dintre cele mai verzi zone ale orașului, pe Aleea Detunata, nr 1. Se află în proximitatea complexului comercial Iulius Mall, la 5 minute distanță, și la circa 10 minute de centrul orașului. În apropiere sunt mai multe parcuri unde poți beneficia de liniște și relaxare.

Obiective turistice

Poți vizita zona Iulius Mall, unde poți profita și de liniștea parcului de pe malul lacului, în imediata proximitate a complexului comercial. În centrul orașului vei descoperi Piața Cipariu, Piața Avram Iancu, Catedrala Ortodoxă, Teatrul și Opera Națională, Bulevardul Eroilor etc.

Cum ajungi

Aleea Detunata este paralelă cu strada Unirii, care duce la Iulius Mall și care se află în continuarea Bulevardului Nicolae Titulescu. Este o zonă ușor accesibilă cu mașina personală și foarte des frecventată de mijloacele de transport în comun.

Vezi mai multe informații despre tarifele și datele de contact Pensiunea Mercur, Cluj-Napoca.

Sursă foto: cazareclujnapoca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here