Lansarea ClujTravel.com

0
1404

 Azi 01.10.10 lansarea oficiala a site-ului ClujTravel.com

Motto:

„Ţelul suprem al călătoriei nu este de a pune piciorul pe un pământ străin. Este de a putea, ȋn sfârşit, să păşeşti ȋn propria ta ţara ca pe un meleag străin.” Gilbert Keith Chesterton

Cateva cuvinte despre noi:

„Lansarea site-ului ClujTravel.com este o satisfactie foarte mare a echipei ClujTravel, care a depus o munca impresionanta pentru a strange informatii si date despre obiectivele si traseele din judetul Cluj.

Articolele sunt create din perspectiva turistului, adica vin cu informatii de azi, scurt istoric, recomandari, localizare pe harta, poze si in unele cazuri cu filme de prezentare.

Momentan sunt in jur la 60 articole, insa de acum saptamanal vom aduce noi articole despre judetul Cluj.

Scopul site-ului este acela de crea o comunitate care strange informatii turistice concrete, vazute din perspectiva celor care au vizitat, fiind adresat atat clujenilor, ca si turistilor ce ne viziteaza meleagurile.” ( echipa@ClujTravel.com)

Implica-te in echipa ClujTravel.com

Asteptam propuneri sau comentarii despre trasee, locuri sau obiective turistice si nu numai, ce merita vazute sau pe care le-ai vazut prin judetul Cluj.

Poti intra in echipa ClujTravel prin realizarea de articole informative sau descrieri ale zonelor  nedescoperite de noi din judetul Cluj. Trimite-ne un articol si cateva poze din zona pe care vrei sa o descoperim, iar daca va fi ales poti sa intri in echipa ClujTravel !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here