Cazare de 2 și 3 stele la Pensiunea Mellis, Cluj-Napoca

0
1815

În ultimii ani turismul a cunoscut o importantă creștere la nivel național, iar hotelurile cu care s-au obișnuit turiștii în România, au început să aibă parte de o competiție din ce în ce mai acerbă din partea pensiunilor.

În Cluj-Napoca, numărul pensiunilor a crescut considerabil, începând să fie din ce în ce mai apreciate de turiști datorită tarifelor reduse, condițiilor de cazare excelente, precum și datorită amplasamentului acestora în zonele de interes ale orașului.

Pensiunea Mellis este una dintre aceste unități de cazare clujene care te așteaptă cu o atmosferă prietenească, servicii excelente, dotări moderne, atracții în zonă, dar și prețuri mai mult decât avantajoase.

Ce oferă

Printre serviciile și dotările pe care le oferă Pensiunea Mellis se numără internet wireless, baie în cameră, room service, mini bar, aer condiționat, televizor, telefon, parcare supravegheată video, piscină pentru perioada verii, aparat de lustruit pantofii, solar, saună, seif în cameră, trezire la oră fixă etc.

Unde se află

Vei găsi Pensiunea Mellis pe Strada Moldovei nr 5, foarte aproape de centrul orașului și de mijloacele de transport în comun, ferită în același timp de zgomotul și aglomerația specifice unui oraș de mărimea Clujului.

În proximitatea pensiunii se află clinicile și spitalele de pe strada Moților și strada Clinicilor, lucru foarte util pentru cei care vizitează Clujul din motive medicale.

Obiective turistice

În apropierea Pensiunii Mellis se află Fabrica de Bere Ursus, Facultatea de Agronomie și Medicină Veterinară, Cluj Arena, Parcul Central ”Simion Bărnuțiu”, Sala Sporturilor ”Horia Demian”, centrul istoric al orașului, Piața Unirii, Catedrala Catolică, Dealul Cetățuia și Grădina Botanică ”Alexandru Borza”.

Foarte aproape sunt și complexele comerciale Cora și Polus Center Cluj.

Cum ajungi

Strada Moldovei se intersectează cu una dintre cele mai mari artere ale orașului, respectiv Calea Moților, oferind astfel acces facil din orice punct al Clujului. Aeroportul se află la circa 20 de minute de mers cu mașina, iar gara și autogara la aproximativ 10 minute distanță.

Vezi mai multe informații despre prețuri și date de contact Pensiunea Mellis Cluj-Napoca.

Foto: cazareclujnapoca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here