Curățat acasă vs. Curățat profesionist

0
2216

Diferența dintre un lucru făcut de un amator și unul făcut de un profesionist e vizibilă, indiferent de domeniul în care aplici teoria. Totuși unul dintre domeniile în care este extrem de vizibilă diferența, e cel al curățeniei și în special al curățeniei mașinii sau covoarelor tale. Iată câteva motive care să îți confirme asta!

  1. Diferență în produsele folosite

Curățătoriile profesioniste au acces la produse și agenți de curățare pe care tu nu îi poți procura individual. Aceste produse fac de cele mai multe ori, o diferență reală când vine vorba de curățenia bunurilor tale. De exemplu, locuiești în Cluj, un oraș mare, dar destul de plin de praf. Asta înseamnă că mașina ta se va umple de praf extrem de rapid. Tu nu ai timpul sau spațiul necesar pentru a-ți curăța mașina în detaliu, motiv pentru care o ștergi doar cu o cârpă. În schimb, dacă apelezi la o spălătorie auto Cluj, îți vei primi mașina curățată în detaliu și îngrijită.

  1. Tehnică diferită

Tot din cauza prafului, dacă circuli pe jos, când intri în casă aduci praf pe încălțăminte. Chiar dacă te descalți la ușă și îți iei papuci de casă înainte să calci pe covoare, praful adus de afară poate fi transferat și împrăștiat, fără ca tu să îți dai seama, în toată casa. Dacă îți cureți covorul cu o perie și un detergent, la suprafață pare curat, însă mișcarea pe care tu o faci cu peria, poate împinge praful adânc în țesătură și în timp, îți poate distruge covorul. Ca să nu mai vorbim de timpul și efortul implicate în această activitate. Pe de altă parte o spălătorie covoare Cluj ți-ar economisi timpul și curăța covorul prin tehnici care să nu dăuneze țesăturii și produse care dizolvă murdăria mult mai eficient decât cele din comerț. În plus covorul tău ar fi curățat și uscat mai repede decât la tine acasă.

  1. Confortul și buzunarul tău

De cele mai multe ori, oamenii nu curăță din plăcere, ci din nevoie. Când faci o sarcină din nevoie, nu o vei face la fel de bine ca și atunci când o faci din plăcere sau când există o motivație.

Dacă te gândești la banii pe care îi plătești când apelezi la spălătoriile profesioniste, gândește-te din nou! Banii pe care îi dai pe un produs care nu funcționează la fel de bine ca cele profesioniste și timpul și efortul sacrificate de tine pentru a-ți curăța bunurile, se pot aduna în timp într-o sumă mai mare decât cea pe care ai plăti-o unei spălări profesioniste. Iar rezultatul va fi cu siguranță pe măsură.

Așa că, data viitoare când ai de curățat, pune în balanță aceste motive și vezi dacă e nevoie să apelezi la profesioniști.

foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here