Cazare în Cluj pe timp de festival

0
2193

Cluj Napoca este în 2015 Capitala Europeană a Tineretului, motiv pentru care se fac numeroase evenimente interesante pentru tineret. Printre acestea sunt și Electric Castle (în Bonțida), care a avut loc în acest sfărșit de săptămână, și festivalul Untold, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate în anul Capitalei Tineretului. În ideea că mulți își doresc să vină la aceste festivaluri, iată câteva sfaturi care să te ajute să găsești cea mai bună cazare pe perioada șederii tale în Cluj.

  1. Identifică ce anume cauți la o cameră de hotel/pensiune

Dacă iubești să participi la festivaluri de muzică, e clar că nu îți dorești să stai prea mult timp în camera de hotel, iar asta înseamnă că așteptările tale de la o cameră de cazare nu sunt foarte ridicate. Cel mai comod va fi pentru tine să cauți o cazare 3 stele în Cluj. Acolo vei avea suficient confort și igienă încât să te poți odihni și reîmprospăta între zilele de festival, dar și un preț suficient de rezonabil pentru a nu cheltui prea mult din bugetul tău.

  1. Caută o locație apropiată de locul festivalului

Nu vei vrea să parcurgi distanțe prea mari între cazare și destinație, în special când te întorci de la o seară de festival. Așadar, informează-te și alege o unitate de cazare care e cât de cât apropiată de locul unde se ține festivalul. Pe de altă parte, dacă faci parte dintre persoanele care dorm ușor și aud orice zgomot, poate nu vrei o cameră prea aproape de zgomotul festivalului. Ține cont de preferințele tale de somn când alegi camera pe care vrei să o rezervi.

  1. Verifică securitatea unității de cazare

Vei fi plecat din cameră majoritatea timpului, dacă vii la Cluj pentru un festival de muzică. Dacă plănuiești să lași bunuri de valoare, bani sau acte importante în cameră, asigură-te că hotelul oferă paznic sau seif în care să îți pui lucrurile de valoare.

  1. Gândește-te cu cine călătorești

Dacă vii la Untold, cu siguranță vei vrea să vii cu prietenii tăi care îți împărtășesc dragostea pentru muzică. Atunci când căutați cazarea perfectă, țineți minte că puteți opta pentru o cameră dublă sau triplă, care vă va ajuta să economisiți bani, pe care ulterior îi puteți aloca altor distracții.

Dacă vei ține cont de acești pași înainte de a alege unitatea de cazare din Cluj la care vei vrea să faci o rezervare, vei putea avea o experiență mult mai interesantă și mai distractivă aici.

foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here