Casa Zânelor, Florești, lângă Cluj-Napoca

0
2807

Comuna Florești, aflată în imediata apropiere a Clujului, este o  zonă în continuă dezvoltare. Florești este totodată și cea mai mare comună din România. Aici se află Polus Shopping Center, sediile mai multor firme, grădinițe, școli, supermarketuri, parcuri etc.

Comuna Florești are și multe unități de cazare deosebite care își așteaptă clienții cu oferte foarte convenabile, cu servicii și condiții de cea mai înaltă calitate. Una dintre aceste unități de cazare este și Casa Zânelor.

Ce oferă

Casa Zânelor este una dintre cele mai moderne unități de cazare din Florești, iar condițiile și serviciile de 4 stele ale pensiunii sunt foarte apreciate de turiștii care ajung în această zonă.

Lucrurile de care te poți bucura în calitate de oaspete al pensiunii includ spații verzi, parcare proprie păzită, garaje acoperite, saună, piscină, biliard, transfer aeroport persoane VIP, teren de fotbal și tenis, tenis de masă, foișoare și locuri de promenadă, sală de conferințe, internet wireless în întregul perimetru etc.

Centrul de spa și agrement din incintă mai oferă și diferite tipuri de masaj: de relaxare, suedez, aromaterapie, cu rocă vulcanică, anticelulitic, cervical, facial etc.

Unde se află

Casa Zânelor este situată pe strada Sportului, nr 5, în localitatea Florești, în imediata apropiere a Clujului. Distanța dintre ieșirea din oraș (către Oradea) și unitatea de cazare poate fi străbătută cu mașina în doar câteva minute.

Puncte de interes

Situată departe de zgomotul orașului, în mijlocul unei oaze de liniște, Casa Zânelor oferă acces rapid la multe puncte de interes din comuna Florești sau orașul Cluj-Napoca. Dintre acestea amintim Polus Shopping Center sau complexele comerciale Cora, Metro, Praktiker, Billa.

Pentru a ajunge în centrul orașului, ai nevoie de mai puțin de 15 minute cu mașina. La fel de rapid poți ajunge și la gară sau autogară. Aeroportul se află la circa 30 de minute cu mașina.

Cum ajungi

Strada Sporturilor este perpendiculară cu strada Avram Iancu, intersectându-se cu aceasta, pe partea dreaptă, imediat după depășirea primului sens giratoriu de la ieșirea din Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informații vezi detalii despre tarifele și datele de contact Casa Zânelor.

Sursă foto: cazareclujnapoca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here