Ţigară electronică in avion

0
2591

Ţigările electronice au devenit cea mai bună alternativă pentru cei care nu doresc să renunţe la fumat definitiv, dar vor să îşi îmbunătăţească stilul de viaţă şi sănătatea. Prin procesul de vapare, se inhalează o cantitate mai mică de nicotină, astfel că riscurile asociate fumatului se diminuează semnificativ, iar cei apropiaţi nu sunt afectaţi de fumului eliberat. Tot mai mulţi fumători aleg această variantă şi se declară mulţumiţi, reuşind să reducă nivelul de nicotină la 0 şi continuând procesul asociat fumatului nociv fără riscuri. Deşi mulţi specialişti spun că fumatul, în orice mod posibil, creşte riscul la diverse boli grave, ţigara electronică prezintă modalitatea perfectă de fumat fără consecinţe.

Fiecare fumător se loveşte la un moment dat de imposibilitatea de a fuma, datorită călătoriilor lungi sau inexistenţa locurilor special create în localuri şi spaţii publice. În toate mijloacele de transport în comun, fumatul este strict interzis. Dacă mijloacele de transport terestre au opriri şi pauze regulate, avionele prezintă categoria în care fumatul iese din discuţie. Deşi nu este o lege clară care să interzică vaparea în interiorul avioanelor, majoritatea companiilor aeriene interzic acest lucru pe durata zborului. Tigara electronica este considerată un dispozitiv electronic, prin consecinţă aceasta trebuie prezentată la securitate, iar lichidul păstrat în geanta de mână, declarată. Vă oferim câteva sfaturi care vă vor ajuta să duceţi ţigara electronică în fiecare călătorie a dvs. cu avionul, dar şi cum se pot folosi acestea în timpul zborului.

  1. 1. Informaţi personalul companiei aviatice despre kitul de ţigări electronice pe care îl transportaţi. Cereţi informaţii despre modalităţile de transport şi prezentaţi kitul personalului. Dacă este nevoie, explicaţi cum funcţionează şi care sunt avantajele acesteia şi că ţigara electronică nu prezintă nici un pericol. Informaţi-vă înainte de a alege compania aeriană, deoarece unele nu interzic vaparea în timpul zborului.
  2. 2. Purtaţi mereu ţigara electronică în geanta de mână. S-ar putea ca angajaţii de la securitate să nu ştie exact modul de funcţionare a ţigării electronice, astfel că va trebui să le explicaţi. Ţineţi-o într-un loc cât mai accesibil şi oferiţi explicaţii la orice întrebări puse de ei, pentru a nu întâmpina probleme.
  3. 3. Separaţi componentele. Fiind componetele separate o să îţi fie mai uşor să daţi explicaţiile necesare personalului şi o să înţeleagă mai uşor modul de fucnţionare.
  4. 4. Nu purtaţi sticluţe cu lichid mai mari de 100 ml. Achiziţionaţi-vă sticluţe micuţe, sigilate de producător, care să nu se verse. Dacă doriţi să transportaţi mai multe sticluţe, înfăşuraţi-le bine şi puneţi-le în bagajul de cală printre haine, pentru a evita spargerea lor.

Chiar dacă o călătorie mai lungă pare un chin, respectaţi regulile companiei aviatice cu care zburaţi, pentru a nu întâmpina nici o problemă atât pe timpul călătoriei, cât şi la aterizare. Pentru doritori, intrati pe Vipercig pentru a va achizitiona tipul de tigara electronica dorit. foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here