Pensiunea Popan din Cluj-Napoca

0
2429
Pensiunea Popan

Cluj-Napoca este unul dintre orașele României care se poate mândri cu o multitudine de zone de interes pentru turiști, obiectivele și atracțiile turistice depășind zona de centru a orașului. Mai mult decât atât, fiind o aglomerație urbană destul de compactă, capitala Ardealului oferă turiștilor și posibilitatea de a ajunge rapid dintr-o parte în alta a orașului.

Pensiunea Popan este situată într-o zonă foarte convenabilă pentru turiști, aceștia având numeroase locuri interesante de vizitat în imediata apropiere a unității de cazare.

Ce oferă

Pensiunea Popan oferă condiții de cazare cotate la 3 stele, o atmosferă plăcută și relaxantă, menită a vă transforma șederea în Cluj-Napoca într-o adevărată plăcere, indiferent de scopul vizitei. Cele 16 camere moderne sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, frigider, aer condiționat, televizor, access internet etc.

Facilitățile oferite includ, printre altele, salon pentru fumători, opțiune pat suplimentar, cameră de bagaje, seif la recepție, cameră de conferințe, mic-dejun (contra cost) etc. Turiștii pot alege între camere single, duble, triple sau matrimoniale.

Unde se află

Pensiunea Popan se află pe strada Gheorghe Marinescu, nr 9, în cartierul Zorilor, zona Hașdeu. Este foarte aproape de zona centrală a orașului, unde se poate ajunge în circa 10-14 minute pe jos sau în maxim 5 minute cu mașina.

Puncte de interes

În apropierea pensiunii se află foarte multe obiective turistice și puncte de interes. Grădina Botanică ”Alexandru Borza” este una dintre cele mai apropiate atracții turistice majore, aflând-se la circa 10 minute de mers pe jos. De asemenea, foarte repede se poate ajunge în Complexul Hașdeu, în centrul istoric sau la Casa de Cultură a Studenților.

În apropiere se mai află și clinicile și spitalele de pe Strada Clinicilor, Facultatea de Medicină și Farmacie sau Piața Unirii.

Cum ajungi

Strada Gheorghe Marinescu prin interiorul complexului Hașdeu, deși această rută nu este recomandată din cauza aglomerației din zonă. Cea mai simplă rută de acces este strada Republicii, de unde se face dreapta pe strada Ion Creangă, de pe care se continuă, tot înainte, pe Gheorghe Marinescu.

Vezi și detalii despre tarifele și datele de contact Pensiunea Popan Cluj-Napoca.

sursă foto: cazareclujnapoca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here