Pe 21 februarie, poți fi ghid pentru o zi alături de Cluj Guided Tours!

0
1885

Asociația Cluj Guided Tours din Cluj-Napoca este formată dintr-un colectiv de tineri pasionați de ghidaj turistic și dornici împărtășească turiștilor curioși sau localnicilor povestea ”Orașului Comoară” Cluj-Napoca. Astfel, ghizii asociației oferă, în perioada mai-octombrie, tururi ghidate gratuite, în limba engleză, în fiecare zi, de la ora 18. Tururile încep în Piața Unirii, în fața statuii lui Matei Corvin. Activitatea asociației însă nu se oprește aici, Cluj Guided Tours organizând și tururi tematice, dar și tururi personalizate, în limbile engleză, franceză, spaniolă, maghiară și germană, contra cost, acestea adresându-se în special grupurilor organizate și celor care solicită tururi în alt interval orar decât cel mai sus menționat.

Cu ocazia ”Zilei Internaționale a Ghizilor Turistici”, celebrată în data de 21 februarie, Cluj Guided Tours organizează un tur ghidat interactiv. De ce este acest tur al orașului diferit față de tururile ghidate gratuite săptămânale?

Participanții vor avea ocazia nu doar să afle mai multe despre orașul Cluj Napoca, să îi cunoască poveștile, istoria și legendele; vor avea ocazia să fie și ei, la rândul lor, ghizi. Membrii doresc să împărtășească din pasiunea lor pentru ghidaj oferindu-le ocazia celor prezenți să participe activ la conturarea poveștii ”Orașului Comoară”. Pe parcursul turului, participanții vor putea prezenta ei înșiși câte un obiectiv turistic din cele incluse în program.

Traseul turului are ca punct de plecart Piața Avram Iancu, urmând a continua cu vizitarea centrului istoric al orașului – strada Mihail Kogălniceanu, Piața Matei Corvin, Piața Muzeului. Incursiunea în istoria și poveștile Clujului ia final la înălțime, pe Cetățuie.

Doritorii să afle mai multe despre Cluj-Napoca, curioșii și cei dornici să intre în pielea unui ghid turistic sunt așteptați sâmbătă, 21 februarie, începând cu orele 16, în Piața Avram Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here