Noutati de la site-ul CazareClujNapoca.ro

0
1654

Site-ul CazareClujNapoca.ro , unul dintre cele mai complexe site-uri de cazare pentru zona Cluj, a beneficiat de un nou update prin care acesta a fost actualizat cu o versiune noua prin care dvs.puteti sa gasi cu mai mare usurinta oferta de cazare pe care o cautati in orasul Cluj Napoca si imprejurimi. S-a schimbat design-ul in unul mai curat si concentrat pe modalitatile de filtrare si de afisare a ofertelor, o harta a Clujului mai interactiva si mai complexa, o prezentare mult mai clar structurata a informatilor in pagina de detaliu a unitatilor de cazare din site, o sectiune de „Oferte Speciale” pentru a gasi cele mai bune oferte din Cluj Napoca si nu in ultimul rand, s-au adus mai aproape informatii turistice printr-o sectiune dedicata obiectivelor turistice din orasul Cluj Napoca si imprejurimi.

[preluare de pe blog-ul CazareClujNapoca.ro]

Site-ul CazareClujNapoca.ro este un proiect sustinut si dezvoltat de firma Klain, inca din anul 2007. De atunci, incercam sa aducem mai aproape de turisti si de cei care vin in Cluj Napoca, informatii si oferte ale unitatilor de cazare din Cluj Napoca, incepand de la hoteluri, vile sau pensiuni pana la apartamente inchiriate in regim hotelier in Cluj. In aceasta perioada am dezvoltat si alte proiecte care sa ajute turistii, printre care ClujTravel.com – un site cu obiective turistice din judetul Cluj sau RestauranteCluj.ro – un site cu restaurantele din oras.

In urma experientei dobandite in aceasta perioada si a nevoilor celor care cauta cazare in Cluj am inceput sa lucram la o noua versiune a site-ului CazareClujNapoca.ro””

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here