Motive să închiriezi o mașina in Cluj Napoca

0
1907

Chiar dacă ești turist venit să viziteze orașul Cluj Napoca sau ești clujean, o mașină personală te poate ajuta să te deplasezi mai ușor în zonele dorite sau să pleci într-o excursie în împrejurimile Clujului. Dar dacă nu dispui de o mașină persoanlă, poți alege să închiriezi un autoturism pentru câteva zile de la firmele de rent a car pe care le găsești în Cluj. Avantajele multiple și prețurile reduse sunt unele dintre cele mai cunoscute motive pentru care să închiriezi o mașină. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji pentru asigurare, casco, rovinietă și service. Îți prezentăm câteva motive pentru care închirierea unei mașini este benefică:

  1. Transportul în comun asigură legătură între majoritatea cartierelor Clujene, iar serviciile de taxi te duc în locul dorit rapid și în siguranță, dar dacă dispui de o mașină închiriată te poți folosi de ea în orice moment al zilei, fără să aștepți în stațiile mijloacelor de transport în comun sau după taxi. Astfel, vei ajunge mai repede în locurile dorite și vei cunoaște mai bine orașul, explorând-o cu o mașină pe numeroasele străduțe lăturalnice.
  2. Dacă închiriezi o mașină vei putea să faci câteva excursii de o zi sau două în împrejurimile Clujului. Poți alege să vizitezi lacurile de acumulare ale clujului, să ai parte de o zi de relaxare în interiorul Salinei Turda, să descoperi Stufărișul de la Sic, Laguna Albastră sau Castelul de la Bonțida. Îți recomandăm să explorezi cât mai mult obiectivele turistice ale județului Cluj sau poate poți merge și mai departe să vizitezi Deva, Alba Iulia, Sighișoara sau Sibiu.
  3. Dacă mașina ta persoanală este în service, iar tu ai nevoie de o mașină cu care să te deplasezi, închirierea uneia este o opțiune perfectă. Până mașina ta va fi reparată, poți să îți continui activitățile tale zilnice care solicitau un autoturism.

Pentru a alege mașina potrivită nevoilor tale consultă mai multe firme care închiriază mașini. Cu o simplă căutare pe motoarele de căutare vei găsi numeroase astfel de firme printre care si 321RentaCar. Experiența și parcul auto compun din mașini noi precum Daewoo Matiz, Dacia Logan, Renault Clio Symbol, Renault Megane, Renault Scenic, Ford Focus, Vw Passat, Bmw Seria 3 fac din 321 rent a car o alegere perfectă dacă vrei să închiriezi o mașină. Personalul profesionist îți va oferi asistență pe toată perioada închirierii și îți va oferi sfaturi pentru ca tu să ai parte de o experiență plăcută. Prețurile încep de la 10 euro / zi, dar sunt negociabile în funcție de perioada de închiriere și de modelul de mașină ales. Preluarea și predarea se poate face din orice punct al orașului Cluj Napoca, dar și de la Aeroportul internațional Cluj Napoca. Nu uita că o mașină închiriată te poate ajuta să ai parte de o excursie reușită sau te poate salva atunci când trebuie să te deplasezi între diferite puncte ale orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here