Locuri romantice in Cluj Napoca

0
4304

Cluj Napoca a fost și va rămâne mereu un oraș romatic. Locuri numeroase unde îndrăstiții pot petrece clipe minunate împreună sunt numeroase și pot reprezentaprilejul perfect pentru avadarea din zgomotul citadin și pentru relaxare și apropriere. Oricie poate începând de la cuplurile nou formate, viitorii miri, proaspăt căsătoriții sau cei care au împlinit deja o vârstă frumoasă a mariajului.

1. Cetățuia

Este o legend urbană conform căreia fiecare cuplu din Cluj Napoca a făcut cel puți o plimbare pe Cetățuia. Vechea fortificație a orașului oferă posibilitatea de a ace o plimbare romantică deasupra Clujului, de unde se poate observa o mare parte a zonei central și a cartierelor Mărăști, Zorilor, Bună Ziua și Gheorgheni. Seara, atmosfera romatică este și mai resimțită, deoarece se pot vedea luminile care strălucesc pe străzi.

2. Parcul Central

Parcul mare al Clujului este una dintre cele ma romantic locuri unde cei îndrăgostiți pot face o plimbare plăcută. Vara este un loc perfect pentru răcorire și pentru a petrece câteva ore în mijlocul naturii, la umbra copacilor bărtâni. Iar iarna devine un loc perfect pentru unde un cuplu poate să se bucure din plin de zăpadă sau să patineze pe lacul înghețat.

3. Teatru/Operă

Clujul dispune de două teatre și două opere. Și la Teatrul Național Român și la Teatrul Maghiar de Stat se găsesc numeroase reprezentații care pot fi pe placul îndrăgostiților.

4. Concerte

Aproape în fiecare lună Cluj Napoca este gazda unui concert susținut de un artist de renume mondial. Chiar dacă sunt concerte mai restrânse, organizate în diferite cluburi, sau concerte susținute pe Cluj Arena, Sala Sporturilor sau la Casa de Cultură a Studenților, fiecare pereche poate găsi un concert pe plac la care să simtă fiorii dragostei.

5. Restaurante

Aproape pe fiecare stradă din centrul orașului se găsește un restaurant sau o cafenea mai cochetă. În funcție de specificul acesteia, se pot servi preparate tradiționale sau cu specific internațional. Acestea oferă o atmosferă mai intimă și clipe de destindere. De asemenea, există seri tematice acompaniate cu acorduri de pian și voce.

Foto by: Faecbook: IloveCluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here