De ce să vizitezi stațiunile de pe litoralul românesc

0
1700

O dată cu venirea primăverii, turiștii încep deja să se gândească și să pună la punct planurile pentru vacanța de vară. Pentru unii poate părea că timpul rămas este mai mult decât suficient pentru a-ți face planuri, dar turiștii experimentați știu că cele mai bune oferte se caută și se găsesc cu mult timp înainte de călătoria propriu-zisă.

Deși mulți turiști români se orientează către străinătate (vorbim aici despre Grecia, Bulgaria, Spania, Italia sau alte destinații), cei mai mulți din conaționalii noștri aleg să viziteze România, fie că vorbim despre litoralul românesc, Delta Dunării sau alte destinații interesante din țara noastră.

Despre litoralul românesc se discută în fiecare an, cu lucruri bune și cu lucruri rele. Este adevărat că există destule aspecte negative legate de litoralul nostru, dar să nu crezi că în Grecia sau Bulgaria totul este lapte și miere. Iată câteva dintre motivele pentru care ar trebui să iei în considerare un concediu pe plajele românești în 2015.

Numărul mare de stațiuni

Ai avut o experiență neplăcută în una dintre stațiunile românești? Nu înseamnă că toate sunt la fel. Locuri diferite, oameni diferiți, experiențe diferite. Stațiunile românești sunt multe și foarte interesante. Cele mai cunoscute sunt Costinești, Mamaia, Eforie Nord și Eforie Sud, Vama Veche etc. Nu ezita să încerci mai multe, pentru a vedea care locație îți convine mai mult.

Distanța mică

Puține sunt destinațiile străine care sunt mai apropiate de tine decât litoralul românesc, indiferent din ce zonă a țării vei pleca în concediu. Argumentul conform căruia prețurile sunt mai mici în străinătate este valid doar dacă iei în considerare și prețul transportului până acolo, fie că mergi cu mașina, avionul sau autobuzul.

Diversitatea mijloacelor de transport pe care le ai la dispoziție

Spre deosebire de cele mai multe destinații din străinătate, poți ajunge pe litoralul românesc folosind mașina personală, trenul, autobuzul sau avionul.

Dezvoltarea infrastructurii turistice

Condițiile și serviciile de pe litoral se îmbunătățesc de la an la an. Apar mereu unități noi de cazare, restaurante noi și servicii de care nu ai fi beneficiat în ultimul an.

Nu rata o experiență pe litoralul românesc în vara care urmează. De asemenea, te rugăm să împărtășești cu noi opinia ta despre concediile în România.

foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here