Complexul Hotelier Red Hotel din Cluj Napoca

0
1725

Localizarea și confortul sunt cele mai de preț atuuri ale complexului hotelier Red Hotel din Cluj Napoca. A fost creat cadrul perfect pentru înlăturarea oricărui sentiment tipic de hotel prin garantarea unor apartamente care vă vor face să vă simțiți ca şi acasă. Proximitatea față de punctele de interes din Cluj Napoca este benefică pentru cei care vor să vizite orașul sau participă la diferite întâlniri și evenimente.

Apartamentele sunt astfel structurate încât să fie spațioase și utile, având toate dotările pentru asigurarea confortul necesar. Designul clasic, dar modern în același timp, al apartamentelor reușesc să surprindă câte puțin din viața citadină și printr-un strop de culoare să ofere un loc de relaxare, departe de zgomotul orașului.

Cel 16 apartamentele sunt împărțite în șapte categorii, toate fiind clasificate la 4**** (stele). Nivelul de finisaj este cel mai ridicat, toate apartamentele fiind atent decorate și utilate. Dotările standard sunt internet de mare viteză, TV prin cablu, căldură reglabilă, fier și masă de călcat și curățenie zilnică.

Apartamentele din categoria Standard sunt localizate în luxoasa clădire Viva City, aflată lângă centrul comercial Iulius Mall. Ele dispun pe o suprafață de 46 de metri pătrați, de o bucătărie complet utilată cu dinning, un living room deschis, o baie și un dormitor cu pat matrimonial. Pot acomoda, în fiecare apartament, 2 persoane pe canapeau extensibilă din living room și 2 persoane în dormitor. Pe lângă dotările standard acestea mai beneficiază și de aer condiționat. Designul clasic, dar cu bun gust, oferă condiții excelente pentru o ședere confortabilă.

Apartamentele din categoria Superior se află tot în clădirea Viva City de lângă complexul comercial Iulius Mall. Acestea beneficiază de dotările standard al unui apartament din complexul Red Hotel. Priveliștea pe care o oferă cele două apartamente este una absolut minunată. Luxul acestor două apartamente Superior este dat și de culorile vii cu care sunt însuflețite. Fiecare apartament are 46 de metri pătrați și are o baie, o bucătărie complet utilată cu dinning, un living spațios și un dormitor. Poate acomoda 4 persoane pe cele două paturi prezente în apartament. În apartament există și aer condiționat.

Pentru o panoramă absolut superbă asupra orașului apartamentele din categoria Deluxe sunt cele mai potrivite deoarece vă imbie în fiecare dimineață cu o priveliște asupra lacului Gheorgheni, a zonei verzi din fața clădirii Viva City și asupra orașului. Împreună cu designul modern, citadin, aceste apartamente sunt un loc luxos și liniștit pentru cei care vin să viziteze orașul Cluj Napoca sau participă la o întâlnire. Suprafața generoasă de 46 de metri pătrați are o baie, o bucătărie complet utilată cu dinning, un living room deschis și un dormitor matrimonial. Dotările sunt cele standard pentru un apartament din cadrul complexului de apartamente, iar în plus au și aer condiționat.

Pentru cei care caută un număr mai mare de camere, apartamentele Family Viva Suite sunt cele mai potrivite. Acestea se găsesc în clădirea Viva City și au un spațiu de 76 de metri pătrați, perfecte pentru familii sau grupuri mai mici. Apartamentele au două dormitoare, un living cu canapea extensibilă, o baie, o bucătărie cu dinning și terasă. Designul este unul modern, cu tonuri de culori minimalistice dând un aer cald, primitor. De pe terasa apartamentelor se poate vedea o panoramă asupra orașului Cluj Napoca sau a spațiului verde din fața clădirii. Dotările pe care le găsiți sunt cele standard, existând și aer condiționat.

Toate aceste apartamente situate în luxoasa clădire Viva City au și alte avantaje. În clădire se mai găsesc o sală de evenimente, o sală de fitness, masă de biliard și ping-pong, teren de baschet indoor și sală de squash. Apartamentele situate în clădirea Viva City sunt protejate 24 de ore din 24 de o firmă de securitate. Acestea mai au avantajul de a fi aproape de centrul comercial Iulius Mall şi de centrul istoric al oraşului Cluj Napoca.

Apartamentul Panoramic Suite se află aproape de centrul orașului, pe strada Dorobanților, într-o clădire recent construită. Acesta este mobilat cu gust și beneficiază de o priveliște minunată. Pe o suprafață de 76 metri pătrați se găsesc două dormitoare, un living cu canapea extensibilă, o baie și o bucătărie cu dinning. Dotările sunt aceleași ca și la celelalte apartamente Red Hotel, iar curățenia se face o dată la 3 zile.

Cu o localizare ultracentrală, în centrul istoric al oraşului Cluj Napoca, pe strada Dr. Ion Raţiu, apartamentul Royal Grand Suite este îmbinarea perfectă a localizării cu liniştea oferită de cele 3 dormitoare. Suprafaţa generoasă de 130 de metri pătraţi este împărţită pe 2 etaje şi dispune de 3 dormitoare, un living, o bucătărie, 2 băi şi o sală de şedinţă. Camera de conferinţe este dotată cu birou, seif, masă şi scaune de şedinţă. Dotările apartamentului sunt cele standard ca şi în toate apartamentele Red Hotel.

Apartamentul Ferdinand Suite este un apartament mic şi cochet situat pe strada Regele Ferdinand în centrul oraşului. Pe o suprafaţă de 36 de metri pătraţi se găsesc un living mic, o bucătărie, un dormitor şi o baie. Situat în centrul oraşului apartamentul oferă un cadru intim, dar şi proximitate faţă de punctele de interes ale oraşului Cluj Napoca. Dotările strandard sunt prezente şi în acest apartament.

Apartamentele în regim hotelier Red Hotel garantează un cadru intim şi confortabil pentru toţi cei care le trec pragul, oferind condițiile unui hotel de 4 stele în Cluj Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here