Pensiunea Cluj, în cartierul Zorilor

0
4140
pensiunea_cluj

Cartierul Zorilor este una dintre cele mai frumoase zone ale Clujului, având foarte mult spațiu verde, nenumărate puncte de interes și fiind și foarte aproape de centrul orașului. Acest cartier este ales de foarte mulți studenți care își caută chirie, dar și de turiștii care urmează să petreacă câteva zile în orașul nostru.

Iar ca orice zonă a Clujului care se respectă, Cartierul Zorilor nu duce deloc lipsă de unități de cazare perfecte pentru toate gusturile și buzunarele, fie că vorbim despre hoteluri, pensiuni sau apartamente în regim hotelier. Una dintre aceste unități de cazare care își așteaptă clienții cu brațele deschise este și Pensiunea Cluj, de trei stele.

Ce oferă

În ceea ce privește serviciile și dotările pe care pensiunea le pune la dispoziția clienților, amintim următoarele: cablu TV, internet wireless, parcare proprie, baie în cameră cu duș, uscător de păr, încălzire centrală, deșteptare la oră fixă, cafea din partea casei, mic dejun de tip suedez, aer condiționat etc. Cu alte cuvinte, aici vei avea parte de toate condițiile pentru o vacanță relaxantă, în care să nu-ți lipsească nimic.

Unde se află

În primul rând, Pensiunea Cluj beneficiază de o poziție perfectă, fiind situată lângă două dintre cele mai importante artere ale orașului: Strada Observatorului și Calea Turzii. Astfel, poate fi ușor accesată, fie că vii dinspre centru sau Turda. Adresa exactă a pensiunii este Strada Meteor nr 71B.

Puncte de interes

Din cartierul Zorilor se poate ajunge rapid în centrul orașului cu ajutorul mijloacelor de transport în comun sau a mașinii personale. În apropiere, la distanță pietonală, se află și Grădina Botanică ”Alexandru Borza”, Centrul Comercial Sigma, Spitalul de Recuperare, benzinării, hipermarketuri etc.

Cum ajungi

Indiferent din ce zonă a orașului vii, cel mai bun punct de reper pentru identificarea facilă a pensiunii este Strada Observatorului, deoarece strada Meteor este paralelă cu aceasta, iar Pensiunea Cluj se află aproximativ la mijlocul distanței dintre cele doua sensuri giratorii de pe strada Observatorului. Poate fi ușor găsită cu ajutorul GPS-ului.

Vezi și detalii despre tarife și date de contact Pensiunea Cluj, Cluj-Napoca.

sursa foto: cazareclujnapoca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here