Hotel UniversT – Cluj

0
1733

Hotelul Univers T a fost renovat în anul 2010 și a reintrat în circuitul turistic, oferind vizitatorilor un nivel ridicat de servicii personalizate într-o atmosferă modernă, punând la dispoziție 22 de camere standard și 5 apartamente.

Camerele hotelului vă oferă confortul dorit prin decorațiile în stil modern și suprafața generoasă. Acestea dispun de aer condiționat, televizoare LCD și minibar. Băile sunt dotate cu duș sau cadă, uscătoare de păr.

Restaurantul oferă o capacitate de 200 locuri, cu posibilitate de compartimentare, iar terasa o capacitate de 75 locuri și o vedere deschisă către lacul din vecinătate.

Contact

Adresa: Str. Alexandru Vaida Voevod, 53-55 Cluj-Napoca – lângaăIulius Mall

 

Web: www.universt.ro 
http://www.cazareclujnapoca.ro/ 

Localizare Hotel Univers T

Hotelul Univers T din Cluj Napoca este amplasat în cartierul Gheorgheni lângă centrul comercial Iulius Mall. În vecinătatea sa se mai află și Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor și Universitatea „Dimitrie Cantemir”. Hotelul se află la circa 10 de minute de aeroportul din Cluj (6,5 km) și la doar 15 minute de centrul orașului.

Aici, turiștii pot să joace tenis pe terenuri din apropiere, să facă o plimbare cu barca pe lac (în timpul verii), să facă o plimbare seara în jurul laculurilorsau să beneficieze de serviciile din incinta hotelului.

Distanța până la alte importante zone sau atracții turistice de la hotel este de aproximativ:

– 1,7 km până la Centrul Expo Transilvania

– 2,6 km până în Piața Avram Iancu

– 3 km până în Piața Unirii

– 3,5 km până la Casa de Cultură a studenților și Biblioteca „Lucian Blaga”

– 4 km până la Gradina Botanică

– 4 km până în Piața Mihai Viteazul

– 4 km până la Stadionul Cluj Arena

– 4 km până la Dealul Cetățuia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here