Cazare ieftină în Pensiunea Mioval, Cluj-Napoca

0
3053

Deși cele mai căutate zone ale Clujului de către turiști sunt centrul și imediata apropiere a acestuia, există mulți vizitatori care preferă și zonele mai retrase, de la periferia orașului, unde liniștea e mult mai mare decât în zona centrală. Aceasta este o alegere bună mai ales datorită rapidității cu care se poate ajunge în centrul Clujului, folosind mijloacele de transport în comun, firmele de taxi sau mașina personală.

Pensiunea Mioval este una dintre unitățile de cazare care oferă servicii și condiții de calitate la prețuri reduse, la periferia orașului.

Ce oferă

Pensiunea Mioval își așteaptă clienții cu prețuri deosebit de avantajoase, potrivite pentru toate buzunarele. Printre serviciile oferite de pensiune regăsim televiziune prin cablu în camere, baie în camerele de la mansardă (în rest o baie la două camere), sală de mese, roomservice, bucătărie pentru clienții pensiunii, la cerere uscător de păr și fier de călcat, parcare în curte, acces internet wireless sau desktop, deșteptare la oră fixă, presă locală.

Unde se află

Pensiunea Mioval este situată pe strada Partizanilor, nr 33, într-o zonă de case din Cartierul Dâmbul Rotund, aproape de ieșirea din oraș spre Zalău. Gara se află la o distanță de 5 minute cu mașina sau circa 15 minute de mers pe jos, în timp ce la autogară se poate ajunge în circa 10 minute de mers pe jos.

Centrul orașului se află la circa 2,8 kilometri, iar transportul este asigurat de liniile de autobuze 31, 31M  și 31B.

Puncte de interes

Cel mai apropiat obiectiv turistic este Parcul Etnografic Romulus Vuia, situat la mai puțin de un kilometru de pensiune. Gara și autogara pot reprezenta și ele puncte de interes pentru turiștii care călătoresc cu trenul sau autobuzul, iar zona centrală, accesibilă în circa 10 minute cu mijloacele de transport în comun, oferă nenumărate obiective turistice și atracții interesante pentru orice vizitator.

Cum ajungi

Accesul este foarte simplu pentru turiștii care vin dinspre Zalău, pensiunea aflându-se chiar înainte de intrarea în Cluj. Cei care ajung cu trenul sau autocarul pot lua un taxi sau pot merge pe jos până la pensiunea, în timp ce turiștii care intră în oraș de pe altă rută trebuie să se orienteze către ieșirea spre Zalău pentru a ajunge rapid la Pensiunea Mioval.

Vezi și detalii despre tarifele și datele de contact Pensiunea Mioval, Cluj-Napoca.

Sursă foto: cazareclujnapoca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here