Termeni şi conditii

Site-ul ClujTravel.com impreuna cu tot continutul, poze sau texte, apartine in totalitate S.C. Klain S.R.L., cu sediul in localitatea Cluj-Napoca, judetul Cluj, Romania.

Continutul site-ului www.ClujTravel.com nu poate fi copiat, modificat sau utilizat in alte scopuri decat cu acordul societatii Klain S.R.L, care are drepturi depline asupra acestui site.
Conform legilor române in vigoare, încalcarea acestor conditii stabilite de proprietarul site-ului reprezinta o infractiune si poate fi atacata in istanta conform legislatiei in viguare.

Continutul site-ului

Toate textele si imaginile sunt realizate de membrii echipei ClujTravel.com si apartin societatii comerciale Klain S.R.L. Utilizarea textelor si imaginilor in alte scopuri decat cele permise de proprietarul site-ului este o infractiune si se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare din Romania.
S.C. Klain S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru continutul comentariilor si discutiilor care au loc pe forum-ul sau pe orice alta modalitate de comentare, puse la dispozitia clientilor.
S.C. Klain S.R.L are dreptul de a da in judecata orice persoana fizica sau juridica ce aduce prejudicii imaginii firmei sau care incalca conditiile din regulamentul stabilit.
Obligatiile Klain S.R.L
•    S.C. Klain S.R.L are dreptul de a modifica domeniul “Terneni si conditii” de cate ori este nevoie, in functie de legislatia in vigoare.
•    S.C. Klain S.R.Lisi rezerva dreptul de a trimite clientior mailuri cu noutatile aparute pe site.

Obligatiile clientului

Fiecare client are dreptul la un singur cont.

S.C. Klain S.R.L isi rezerva dreptul de a trimite clientilor email-uri cu noutatile aparute pe website.

Utilizatorii site-ului au obligatia de a nu folosi injurii, jigniri sau cuvinte obscene in comentariile sau textele pe care le posteaza pe site.

Inregistrarea parerilor

Orice persoana, fizica sau juridica are dreptul de a se inregistra in baza de date a site-ului www.ClujTravel.com si de a posta comentarii la articolele din site.

Administratorul are dreptul de a sterge anumite comentarii care contin injurii, jigniri sau folosesc cuvinte obscene.

Vă mulțumim.