Utile
In aceasta categorie gasesti informatii utile despre Institutiile din Cluj, date de contact si orar, localizarea Spitalelor si Policlinicilor din Cluj, precum si informatii despre mijloace de transport in comun, taxiuri si multe altele care sa te ajute.

Cu toții ne dorim să mergem în concediu vara, dar în același timp ne dorim și ca acesta să ne coste cât mai puțin. Vestea bună este că, dacă îl plănuim cu atenție și din timp, putem avea parte de un concediu relaxant, în care să facem tot ce ne dorim, chiar și în plin sezon estival.

Stabilește destinația din timp

Chiar dacă este greu să vă decideți unde veți merge în concediu anul următor sau cu cine, este bine să vă gândiți la acest aspect din timp. Astfel, cu cât stabiliți mai repede destinația și grupului cu care vă veți petrece concediul, cu atât veți avea mai mult timp la dispoziție să îl planificați.

În cazul în care vreți să vă petreceți concediul de vară din următorul an împreună cu prieteni sau rude ce locuiesc în străinătate, de exemplu în Spania, propuneți-le din timp destinațiile de vacanță și țineți cont și de preferințele lor și perioada în care aceștia își vor putea lua concediu.

Cumpără cele necesare în avans

Este foarte cunoscut faptul că în sezonul estival costul concediului este mai mare dacă acesta este planificat pe ultima sută de metri. În schimb, situația se schimbă dacă cele necesare concediului sunt cumpărate din timp.

Astfel, dacă ați decis deja unde vrei să vă petreceți următorul concediu de vară, puteți să începeți să vă interesați de cazare sau de pachetele de vacanță imediat ce se încheie sezonul estival din acest an. De obicei, în perioada imediat următoare, până spre iarnă, agențiile de turism vând pachete de vacanță foarte ieftine pentru perioada verii, așa că puteți profita pentru a plăti atunci concediul, care uneori poate fi chiar la jumătate din prețul plătit în sezonul estival.

Călătorește în grup

O altă metodă de a face economie este să călătoriți în grup, cu cât mai puține mașini. În plus, în cazul în care vă organizați concediul împreună cu prieteni sau rude care locuiesc în străinătate și nu aveți suficiente mijloace de transport, puteți închiria o mașină. De exemplu, există agenții rent a car ce oferă mașini de închiriat Cluj pentru românii din Spania, la prețuri avantajoase. În plus, puteți alege tipul de mașină potrivit pentru traseul concediului vostru sau, dacă sunteți un grup de 7-8 persoane, puteți să faceți călătoria, cu toții, cu un singur microbuz închiriat.

Acestea este doar o listă scurtă cu aspecte pe care puteți să le luați în calcul dacă vă doriți un concediu de vară ieftin, însă voi puteți să o completați cu alte lucruri care vă pot ajuta să vă planificați o vacanță de vară în sezon estival, dar la preț redus.

Sursă foto: © Aleksandar Todorovic | Dreamstime.com

0 1131

Indiferent dacă vorbim despre mașina personală sau o mașină închiriată, călătorie cu un astfel de autovehicul implică o serie de aspecte importante pe care te sfătuim să le iei în calcul pentru a ajunge cu bine la destinație. Iată care sunt câteva dintre acestea.

Verifică funcționalitatea mașinii

Unul dintre principalele aspecte la care trebuie să acorzi o atenție sporită este funcționalitatea mașini. În această categorie intră atât funcționarea ei tehnică, cât valabilitatea actelor mașinii. Astfel, înainte de a pleca într-o călătorie, este bine să faci o vizită la service, în cazul în care o să pornești la drum cu mașina personală. Acest lucru nu este necesar dacă apelezi la o agenție rent a car deoarece de acest aspect trebuie să se ocupe firma de la care închiriezi mașina.

În schimb, indiferent dacă închiriezi sau nu autoturismul, trebuie să verifici actele acestuia. Astfel, trebuie să te asiguri ca are asigurarea obligatorie valabilă, că are rovigneta plătită și acestea acoperă toată perioada și toate teritoriile unde vrei să ajungi. De asemenea, în cazul în care apelezi la o agenție rent a car, citește cu atenție contractul și asigurate că îți cunoști drepturile și obligațiile înainte de a semna.

Fii pregătit pentru situațiile neprevăzute

Pe parcursul unei călătorii mai lungi cu mașina, pot apărea situații neprevăzute chiar dacă ai făcut toate verificările autoturismului înainte de a pleca la drum. Oricând poți face o pană de cauciuc sau îți poate cea o piese aparent bună. De asemenea, s-ar putea să fi implicat într-un accident rutier, chiar dacă nu este din vina ta. Pentru a trece peste aceste situații cu cât mai puține bătăi de cap, este bine să nu pleci la drum fără o roată de rezervă și un chit de pană, dar și să ai la tine o trusă de prim ajutor. Este posibil ca, în cazul unei pene, să poți să rezolvi chiar tu problema și să îți continui drumul. De asemenea, nu uita ca înainte să pornești în călătorie să iei datele de contat ale unei firme de tractări auto, pentru situațiile în care probleme mașinii sunt mai grave și nu vei mai putea continua călătoria.

Fă pauze de odihnă

Nu în ultimul rând, respectă orele de condus. Cu toții suntem grăbiți sau nerăbdători să ajungem cât mai repede la destinație, însă, în cazul în care aceasta se află la câteva sute de kilometri distanță, condusul poate deveni destul de obositor, ceea ce duce la pierderea concentrației. În cazul în care călătorești singur sau ești singurul șofer din mașină, fă pauze de odihnă la câteva ore. Oprește într-o zonă mai accesibilă și fă o scurtă plimbare pentru a te dezmorții. De asemenea, dacă unul dintre pasagerii tăi are carnet de conducere, roagă-l să conducă și el o porțiune din traseu, pentru a avea timp să te odihnești.

Acestea sunt doar câteva dintre aspectele pe care poți să le iei în calcul atunci când îți planifici o călătorie cu mașina, însă lista poate fi continuată de tine, cu alte situații cu care te-ai mai confruntat sau de care crezi că te vei putea lovi în timpul deplasării cu mașina.

Sursă foto: © Nejron | Dreamstime.com

Există numeroase situații în care vrem să ajungem în diferite locuri, în concediu, însă nu avem tot timpul la îndemână mijloace de transport care să ne ducă la destinația dorită. Printre cele mai comune situații pe care oamenii le întâmpină în acest caz sunt deplasarea în localități mai izolate, în special în zonele munte, unde nu au stații nici autocarele, nici trenul sau deplasarea prin țară atunci când vin în concediu din străinătate, însă nu s-au întors cu mașina personală. În aceste cazuri, cea mai bună soluție ar fi închirierea unei mașini.

0 1130

Se poate întâmpla ca firma pentru care lucrezi să te trimită singură într-o călătorie de afaceri. Pe de altă parte, dacă ai propria companie sau lucrezi ca freelancer într-un domeniu care necesită să te deplasezi constant, este foarte probabil să cunoști deja foarte bine ce înseamnă să călătorești singură în interes de serviciu. Cu toate acestea, îți recomand să citești acest articol și să descoperi câteva lucruri esențiale pe care trebuie să le știi sau să le faci, atunci când trebuie să călătorești solo într-un alt oraș sau altă țară.

Stabilește itinerarul înainte să pleci la drum

Atunci când călătorești într-un loc nou este esențial să știi ce trebuie să faci acolo și să plănuiești totul în conformitate cu asta. Gândește-te că nu îți permiți să te pierzi în drum spre întâlnirea de afaceri pe care o aveai plănuită, altfel s-ar putea să pierzi din avantajele de care beneficiai sau să faci o impresie proastă. Pe de altă parte, asigură-te că spui și altora ce itinerar ai, ca să nu te dea dispărut în cazul în care nu reușesc să dea de tine.

Păstrează indicații de orientare la îndemână

Când te afli într-un oraș nou sau într-o altă țară, este foarte important să păstrezi la îndemână indicații de orientare. Poți folosi sistemul offline de la Google Maps dacă nu ai internet în zona în care călătorești sau o hartă fizică. Astfel, te vei scuti de întrebările incomode pe care trebuie să le pui străinilor, cu atât mai mult dacă nu vorbești aceeași limbă cu ei.

Ia cu tine cartea de vizită a locului unde ești cazată

Indiferent dacă călătorești intern sau în afara țării, odată ce ajungi la unitatea de cazare unde vei sta pe parcursul șederii tale, asigură-te că păstrezi o carte de vizită care conține numele și adresa locului respectiv. Astfel, vei putea primi indicații mai ușor. Spre exemplu, dacă ești în Cluj-Napoca și urci în taxi, în timp ce vorbești la telefon, e mai simplu să oferi șoferului cartea de vizită de la acea pensiune 4 stele Cluj unde ești cazată. Acest lucru este și mai important atunci când călătorești într-o țară unde nu vorbești limba (spre exemplu Japonia).

Sper că aceste sfaturi să îți fie utile în următoarea călătorie de afaceri pe care trebuie să o faci de una singură, însă încearcă să nu uiți să te și distrezi în timpul liber. Exploră orașul în care ești și asumă-ți câteva riscuri calculate, mănâncă la un restaurant nou sau fă un tur ghidat al locului.

Sursa foto: © Candybox Images | Dreamstime.com

0 978

În ultimii ani, din ce în ce mai mulți români preferă să își petreacă cel puțin un concediu pe an într-o destinație turistică din străinătate. Dacă și tu te numeri printre aceștia, însă nu dispui de un buget foarte mare, îți oferim patru sfaturi care te vor ajuta să îți îndeplinești dorința fără să fi nevoit să te împrumutați sau să faci mari eforturi financiare.

Alege să pleci în vacanță în extrasezon

Dacă nu ții neapărat să mergi în concediu în plin sezon, atunci te sfătuiesc să alegi pachete de vacanță pentru extrasezon. Pe lângă faptul că de cele mai multe ori acestea sunt mai ieftine, vei putea să te bucuri mai mult de peisajele și locurile pe care vrei să le vizitezi, fără să dai de înghesuiala specifică vacanțelor de sezon. Dacă îți place marea, poți alege să mergi într-o destinație exotică fie la sfârșitul primăverii, fie la începutul toamnei, iar dacă optezi pentru o excursie în jurul Europei, poți alege orice lună a anului dorești, pentru a face acest lucru.

Achiziționează pachete de vacanță din timp

Pentru a fi sigur că vei avea parte de o vacanță de neuitat fără să fi nevoit să îți cheltuiești toate economiile, este bine să te interesezi cu cel puțin 8-10 luni înainte de ofertele de pachete de vacanță din zona în care vrei să o vizitezi. Cel mai bine ar fi să începi căutările la una-două luni după terminarea sezonului estival din anul curent, pentru că există șanse mari ca agențiile de turism să scoată la vânzare pachete foarte ieftine pentru sezonul de anul viitor.

Cumpără biletele de transport în avans

Un alt lucru important pe care trebuie să îl iei în considerare este transportul spre și dinspre destinație. Majoritatea celor care călătoresc în străinătate preferă să facă acest lucru cu avionul, fiind un mijloc de transport sigur și rapid. Dacă și tu te afli printre aceste persoane, însă vrei să călătorești ieftin, îți recomand să cumperi biletele cu cel puțin șase luni în avans. De asemenea, te sfătuiesc să nu ții cont de aeroportul de unde vei lua avionul, ci de prețul biletului. Spre exemplu, chiar dacă locuiești în Cluj și aici există aeroport, în unele situații o cursă low cost de pe aeroportul clujean poate fi mai scumpă decât una de pe aeroportul din Târgu Mureș. Iar, dacă nu ai cu ce să ajungi până acolo, cu banii economisiți de pe bilet poți apela la o firmă rent a car pentru a închiria o mașină.

Pune deoparte bani pentru cheltuieli

Odată ce ai ales perioada când vei merge în concediu, ce ți-ai achiziționat pachetul de vacanță și ai cumpărat din timp și biletele de transport, nu îți rămâne nimic altceva de făcut decât să începi să îți strângi banii pe care vrei să îi cheltuiești acolo. Totuși, nu uita ca la această sumă să adaugi și una de rezervă, pentru evenimentele neprevăzute.

Avantajul de a-ți planifica concediul cu cel puțin 8 – 10 luni înainte de plecare este acela că îți oferă suficient timp să pui deoparte o mică sumă de bani lunar, fără să trebuiască să renunți la o parte din cheltuielile tale obișnuite.

Astfel, dacă vei ține cont de sfaturile oferite anterior, vei avea parte de o vacanță reușită și lipsită de griji.

Sursă foto: © Rawpixelimages | Dreamstime.com

0 978
mijloace de transport tren

Chiar dacă petrecem o mare parte din timp în orașul în care locuim sau unde avem locul de muncă, întotdeauna vor exista situații când avem de făcut călătorii și în alte zone din țară, fie că mergem în vizită la rude sau că facem călătorii în interes de serviciu. În acest caz, în funcție de distanța și timpul pe care îl petrecem pe drum, este bine să ne alegem un mijloc de transport care să ne ofere confort și siguranță pe parcursul călătoriei. Iată câteva opțiuni pe care le poți lua în calcul.

Autocarul

Călătoria cu autocarul este unul dintre cele mai des întâlnite mijloace de transport, indiferent dacă vorbim despre distanțe mari sau mici. Autocarul este potrivit dacă trebuie să ajungi la destinație într-un timp relativ scurt, însă nu vrei să fi tu cel care conduce.

Chiar dacă nu este la fel de confortabil ca și o mașină, pe timpul deplasării cu autocarul te poți relaxa citind o carte sau privind peisajele pe geam și nu trebuie să porți grija autoturismului sau să cauți parcare într-un oraș străin.

Mașina

Se știe deja că cel mai rapid mijloc de transport terestru este mașina. Aceasta este ideală dacă ai de parcurs distanțe mari într-un timp scurt, oferindu-ți în același timp și confort pe durata deplasării. De asemenea, cu autoturismul poți face câte opriri dorești pe drum și poți lua cu tine câte bagaje ai nevoie, singura ta limită fiind mărimea portbagajului sau numărul de persoane împreună cu care călătorești.

În plus, dacă nu ai propria mașină și locuiești într-un oraș mare așa cum este Clujul, poți apela oricând la o companie ce oferă mașini spre închiriere, cum este de exemplu Ecorent. Vezi site flota de mașini pe care o pune la dispoziție, ce include de diferite modele și categorii ce pot acoperi nevoile oricărui șofer.

Trenul

Trenul este un alt mijloc de transport potrivit pentru deplasările prin țară. Acesta este un mijloc de transport comod și acoperă toate regiunile țării, astfel că poți ajunge aproape oriunde îți dorești. În funcție de nevoile tale, poți opta pentru un tren Regional (personal), mai lent și care oprește în aproape toate gările de pe traseul său, însă ideal dacă te deplasezi în zone rurale. Dacă vrei să ajungi într-un alt oraș, atunci poți călătorii cu un tren InterRegio (accelerat și rapid) sau Intercity, care sunt mai rapide și fac doar câteva opriri pe traseu.

În plus, există trenuri InterRegio și Intercity care au cușete, unde poți dormi, și saloane restaurant, unde ai posibilitatea să mănânci, să servești o băutură sau pur și simplu să stai la o masă să lucrezi sau să navighezi pe web, deoarece majoritatea acestora oferă și acces la internet prin wireless pentru călători.

În concluzie, fiecare dintre mijloacele de transport prezentate anterior are anumite avantaje care îl fac ideal pentru deplasările în țară, însă alegerea unuia dintre ele depinde de preferințele și nevoile tale.

Sursă foto: © Viorel Dudau | Dreamstime.com

În Cluj-Napoca există nu mai puțin de 21 de palate. Cum orașul de pe Someș are o istorie bogată, acesta fiind atestat istoric încă din timpul Imperiului roman, este firesc ca și arhitectura sa să fie una la fel de bogată.

Orașul găzduiește atât orașe cu o bogată istorie și arhitectură, cât și palate mai puțin bogate din punct de vedere ornamental însă foarte importante din prisma rolului funcțional pentru care au fost construite.

0 1660

Astăzi, îți oferim ultimele 5 motive pentru care să vizitezi Cluj Napoca. Cu siguranță sunt mult mai multe motive, însă acestea sunt cele mai importante care atrag orice turist. Prima parte o poți citi aici: 10 motive să vizitezi Clujul.

6. Poți să pornești pe urmele fantomelor în pădurea Hoia

Pădurea Hoia este una dintre cele mai cunoscute păduri bântuite din România. Dacă crezi că poți supraviețui unui atac de fantome pe timpul nopții, poți să te aventurezi împreună cu prietenii pentru o noapte sau mai multe în mijlocul pădurii unde să campați și să vă distrați. Existența fantomelor sau a altor vietăți extraterestre nu a fost niciodată confirmată, însă tot mai multe persoane au spus că au auzit sunete ciudate atunci când se aflau în acest loc bântuit.

7. Ai două locuri de unde să admiri o panoramă de vis asupra orașului

Cetățuia și Feleacul sunt două locuri de unde poți să admiri o panoramă absolut minunată asupra orașului Cluj Napoca atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Pe Cetățuia poți ajunge destul de ușor din centrul orașului, după ce urci cele 237 de trepte ale scării care duc la fosta cetate a Clujului. Pentru a ajunge pe Dealul Feleacului, trebuie să dispui de o mașină sau să apelezi la o firmă de închirieri auto din Cluj Napoca. Pe lângă aceste două, mai poți alege să urci în turnul Bisericii Catolice Sfântul Mihail, de unde poți avea, de asemenea, o priveliște minunată asupra orașului.

8. Te poți întoarce în evul mediu pe străduțele ascunse

Cluj Napoca este cunoscut pentru aerul medieval pe care îl emană, mai ales în zona centrală. Aici se găsesc numeroase străduțe pietruite, care parcă te duc într-o cu totul altă lume decât ceea ce vezi în general în Cluj. Străduțele pietruite, care pornesc din piețele centrale ale orașului, sunt pline de terase și de locuri la fel de medievale și atipice pentru acest oraș modern.

9. Poți admira Palatele Clujului care sunt de o frumusețe răpitoare

Palatele Clujului de altădată sunt păstrate într-o condiție de admirat. Începând de la cele aflate în Piața Unirii (Palatul de Justiție, Palatul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului și Palatul și Palatul de Finanțe), până la cele regăsite în Piața Unirii (Palatul Banffy, Palatul Rhedey, Palatul Josika, Palatul Wass) și, inclusiv, Palatul Prefecturii toate pot fi admirate sau chiar și vizitate de toți turiștii și locuitorii.

10. Relaxarea este la ea acasă oriunde

Indiferent de gusturile tale și de dorințele tale, în Cluj Napoca vei găsi mereu un loc unde să te relaxezi. Indiferent dacă alegi o plimbare în Parcul Central sau o ieșire într-un club, te vei putea relaxa și detașa de toată agitația din timpul zilei, inclusiv să te încarci cu energie. Caută locurile mai retrase de trafic, cum ar fi Piața Muzeului sau Grădina Botanică, și vei vedea că vei putea să ai momentele de respiro oricând simți nevoia.

0 2143

Atunci când ne gândim la Cluj Napoca ne imaginăm un oraș situat pe cursul răului Someș, cu numeroase piețe vechi, parcuri verzi, locuri de distracție și obiective turistice de neratat. Pentru turiști este un loc special unde să poată cunoaște istoria Transilvaniei și unde să viziteze clădiri monument păstrate în cele mai bune condiții.

Dacă nu ai fost niciodată în Cluj Napoca și te-ai întrebat de ce merită vizitat, îți oferim 10 motive care te vor convinge instant să îți programezi un city break în inima Transilvaniei.

  1. Clujul este un oraș dinamic

Cluj Napoca găzduiește anual zeci de mii de studenți veniți din toată România, dar și din străinătate. Acești se adaugă la cei peste 300 de mii de clujeni, iar împreună însuflețesc orașul zi și noapte. În orice anotimp ai vizita Clujul, vei găsi un festival, o premieră de teatru, un târg, un congres sau o conferință la care să participi. Străzile orașului nu sunt niciodată goale, fiind mereu pline de oameni zâmbăreți, petrecăreți sau prietenoși.

  1. Viața de noapte cucerește pe oricine

Trebuie cel puțin o dată să guști din viața de noapte a orașului. Sunt zeci de baruri, cafenele și cluburi care sunt deschise până dimineața devreme și care își așteaptă clienții cu voie bună și muzică pentru toate gusturile. Centrul vechi este mereu plin de studenți și tineri dornici de distracție, iar aici vei găsi întotdeauna cu cine să îți petreci timpul.

  1. Poți vizita numeroase muzee

Nu îți ajunge o zi întreagă ca să vizitezi toate muzeele din Cluj Napoca. Poți alege dintre: Muzeul Farmaciei, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul de istorie a Transilvaniei, Muzeul Național de Artă, Muzeul Botanic, Muzeul Vivarium al UBB sau Casa Memorială Matei Corvin.

  1. Poți viziona în direct competiții sportiv

În Cluj Napoca sunt organizate numeroase competiții sportive. Poți viziona în direct meciurile echipelor de fotbal Universitatea Cluj și CFR Cluj, meciuri de handbal și baschet sau să participi la maratoane.

  1. Sunt organizate zeci de festivaluri renumite

La ce festival ai dori să participi anul acesta? Doar trebuie să te hotărâști și să rezervi cazarea. Poți alege dintre Electric Castle, Comedy Cluj, Festivalul Internațional de Stand-up Comedy, Delahoya, Transilvania Jazz Festival și multe altele.

Acestea sunt doar primele 5 motive pentru care merită să vizitezi orașul Cluj Napoca. Acuma că ai găsit motivele, trebuie doar să te hotărăști la o dată când să vii, să îți găsești cazare și să îți cumperi bilete de tren. Nu îți face probleme pentru deplasarea în interiorul orașului, deoarece sunt numeroase autobuze care te pot transporta în toate cartierele sau poți apela la o firmă de rent-a-car de unde să îți iei o mașină de închiriat în Cluj. Orice ai alege, asigură-te că vei avea parte de o vacanță memorabilă și că vei pleca cu amintiri frumoase.

Dacă ai luat o amendă de parcare în Cluj Napoca, uite care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a o achita.

Dacă atunci când te-ai întors la mașină te-ai trezit cu o „Notă de Constatare” la ștergătoare pe parbriz, care te anunta că:  „ Stimate conducător auto, vă informăm că ați încălcat prevederile Regulamentului de adminstrare a parcărilor publice……”, atunci îți spunem de la bun început că ai nevoie de răbdare! Multa răbdare până să îți rezolvi problema 🙂

Pe Nota de Constatare trebuie să fie trecute:

  • Numărul de înmatriculare a mașinii tale
  • Zona sau strada unde este parcată mașina ta
  • Ora la care s-a constatat ca nu aveai parcarea platită
  • Numele agentului constatator (cel care te-a încălțat cu amenda)
  • Semnătura agentului constatator

După tot textul prin care-ți explică ce ai încălcat prin faptul că nu ai plătit parcarea, jos, la final va fi trecută de mână adresa, data și ora la care trebuie să te prezinți personal pentru a ți se încheia procesul verbal de constatare.

De aici începe distracția!

În primul rând, trebuie să știi că doar la data și ora trecută pe Nota de Constatare îl vei găsi pe cel care ți-a dat amenda, în cazul în care nu poți să ajungi riști să nu-l mai găsești pentru ca el ulterior va merge pe teren să mai încalțe și pe alți conducători cu amenzi de parcare.

În al doilea rând, trebuie să găsești adresa, care de multe ori pentru localnici este o provocare, dar mai ales pentru cei care nu sunt din oraș. Locul în care trebuie să mergi diferă de la un sector la altul, adică, politiștii comunitari (cei care dau amenzile) sunt împărtiți pe zone ale Clujului și au anumite sedii unde vin pentru a întocmi procesul verbal. Deci, adresa o vei găsi trecută de mână de fiecare agent constatator.

După ce, într-un final, ai găsit locația și ți-ai ridicat procesul verbal de de constatare, cu acesta trebuie să mergi să faci plata la locațiile precizate de agentul constatator.

De reținut! Păstrează procesul verbal și dovada plății amenzii, deoarece de multe ori s-a întâmplat ca după un anumit timp oamenii să fie anunțați că de fapt plata amenzii nu a fost procesată și că trebuie să faci dovada sau să o plătești din nou.

Recomandările noastre sunt:

– folosește plata prin SMS, deoarece este mult mai simplă (vezi – Cum poți să plătești parcarea în Cluj Napoca?)

– să îți lași mașina la unitățile de cazare unde ești cazat și să folosești transportul în comun sau taxiul ( vezi aici care sunt pensiunile sau hotelurile cu parcare).

Sursa info: http://www.cazareclujnapoca.ro/